PRICES include / exclude VAT
5602 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN 56 0243
Výrobky z ovoce a zeleniny, konzervy masové a masozeleninové. Příprava vzorků k laboratorním zkouškám
Výrobky z ovoce a zeleniny, konzervy masové a masozeleninové. Příprava vzorků k laboratorním zkouškám
Vydáno: 01.07.1985
Česky Hardcopy
In stock
3.39 €
ČSN 56 0245
Metody zkoušení kvasného octa
Metody zkoušení kvasného octa
Vydáno: 01.10.1964
Česky Hardcopy
In stock
12.41 €
ČSN 56 0246 Změna a
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny
Vydáno: 01.10.1969
Česky Hardcopy
In stock
2.60 €
ČSN 56 0246-3
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Senzorické zkoušky
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Senzorické zkoušky
Vydáno: 01.06.1989
Česky Hardcopy
In stock
12.41 €
ČSN 56 0246-10
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení sušiny
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení sušiny
Vydáno: 01.07.1982
Česky Hardcopy
In stock
6.11 €
ČSN 56 0246-12 Změna 1
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení minerálních příměsí (písku)
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení minerálních příměsí (písku)
Vydáno: 01.12.1997
Česky Hardcopy
In stock
1.22 €
ČSN 56 0246-18
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení obsahu cukrů
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení obsahu cukrů
Vydáno: 01.01.1986
Česky Hardcopy
In stock
6.11 €
ČSN 56 0247
Metody zkoušení pektinových výrobků a přípravků pro nakládání a konzervování ovoce a zeleniny
Metody zkoušení pektinových výrobků a přípravků pro nakládání a konzervování ovoce a zeleniny
Vydáno: 01.07.1967
Česky Hardcopy
In stock
8.32 €
ČSN 56 0290-2
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 2: Odběr vzorků
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 2: Odběr vzorků
Vydáno: 01.06.2001
Česky Hardcopy
In stock
3.39 €
ČSN 56 0290-4
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 4: Stanovení vody
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 4: Stanovení vody
Vydáno: 01.06.2001
Česky Hardcopy
In stock
3.39 €
ČSN ISO 5523
Tekuté ovocné a zeleninové výrobky. Stanovení obsahu oxidu siřičitého (Běžná metoda)
Tekuté ovocné a zeleninové výrobky. Stanovení obsahu oxidu siřičitého (Běžná metoda)
Vydáno: 01.02.1996
Česky Hardcopy
In stock
3.39 €
ČSN 56 0216
Metody zkoušení révových vín, tokajských vín a vín sladových
Metody zkoušení révových vín, tokajských vín a vín sladových
Vydáno: 01.02.1964
Česky Hardcopy
In stock
15.96 €