PRICES include / exclude VAT
5604 Metody zkoušení ovocných a zeleninových výrobků
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 1137
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu). NADH spektrofotometrická metoda
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu). NADH spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.10.1996
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
ČSN ISO 1842
Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovení pH
Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovení pH
Vydáno: 01.08.2000
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN EN 12146
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymatické stanovení obsahu sacharózy - NADP spektrofotometrická metoda
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymatické stanovení obsahu sacharózy - NADP spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.12.1997
Česky Hardcopy
In stock
8.39 €
ČSN EN 12147
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení titrační kyselosti
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení titrační kyselosti
Vydáno: 01.02.1998
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
ČSN EN 12138
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymatické stanovení obsahu kyseliny D-jablečné - NAD spektrofotometrická metoda
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymatické stanovení obsahu kyseliny D-jablečné - NAD spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.10.1998
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
ČSN EN 12742
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu volných aminokyselin - Metoda kapalinové chromatografie
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu volných aminokyselin - Metoda kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.08.1999
Anglicky Hardcopy
In stock
8.39 €
ČSN EN 1131
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení relativní hustoty
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení relativní hustoty
Vydáno: 01.10.1996
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN EN 1134
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení obsahu sodíku, draslíku, vápníku a hořčíku atomovou absorpční spektrometrií (AAS)
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení obsahu sodíku, draslíku, vápníku a hořčíku atomovou absorpční spektrometrií (AAS)
Vydáno: 01.10.1996
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
ČSN EN 1138
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu). NADH spektrofotometrická metoda
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu). NADH spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.10.1996
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
ČSN EN 1139
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové. NADPH spektrofotometrická metoda
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové. NADPH spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.10.1996
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
ČSN EN 1140
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu D-glukózy a D-fruktózy. NADPH spektrofotometrická metoda
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu D-glukózy a D-fruktózy. NADPH spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.10.1996
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €