PRICES include / exclude VAT
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Anglicky Hardcopy
In stock
8.43 €
ČSN EN 15055
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení chlormequatu a mepiquatu - Metoda LC-MS/MS
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení chlormequatu a mepiquatu - Metoda LC-MS/MS
Vydáno: 01.10.2006
Anglicky Hardcopy
In stock
12.59 €
Anglicky Hardcopy
In stock
8.43 €
ČSN ISO 29981
Mléčné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bifidobakterií - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 37 °C
Mléčné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bifidobakterií - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 37 °C
Vydáno: 01.11.2010
Česky Hardcopy
In stock
8.43 €
ČSN EN 14166
Potraviny - Stanovení vitamínu B6 mikrobiologickou zkouškou
Potraviny - Stanovení vitamínu B6 mikrobiologickou zkouškou
Vydáno: 01.11.2009
Anglicky Hardcopy
In stock
8.43 €
ČSN 56 0634 Oprava 1
Ryby a vodní živočichové - Terminologie
Ryby a vodní živočichové - Terminologie
Vydáno: 01.10.2014
Česky Hardcopy
In stock
0.00 €
ČSN ISO 13302
Senzorická analýza - Metody hodnocení vlivu obalového materiálu na chuť a vůni výrobku
Senzorická analýza - Metody hodnocení vlivu obalového materiálu na chuť a vůni výrobku
Vydáno: 01.11.2011
Česky Hardcopy
In stock
12.59 €
ČSN EN ISO 11136 Změna A1
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Vydáno: 01.03.2021
Anglicky Hardcopy
In stock
8.43 €
Anglicky Hardcopy
In stock
12.99 €
ČSN ISO 29842
Senzorická analýza - Metodologie - Návrhy vyváženého nekompletního bloku
Senzorická analýza - Metodologie - Návrhy vyváženého nekompletního bloku
Vydáno: 01.02.2012
Česky Hardcopy
In stock
12.59 €
ČSN EN 15765
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu
Vydáno: 01.06.2010
Anglicky Hardcopy
In stock
8.43 €
Anglicky Hardcopy
In stock
12.59 €