PRICES include / exclude VAT
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Anglicky Hardcopy
In stock
12.59 €
Anglicky Hardcopy
In stock
8.44 €
ČSN EN 15633-1
Potraviny - Detekce potravinových alergenů imunologickými metodami - Část 1: Obecné zásady
Potraviny - Detekce potravinových alergenů imunologickými metodami - Část 1: Obecné zásady
Vydáno: 01.04.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
8.44 €
Anglicky Hardcopy
In stock
16.19 €
ČSN EN 15765
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu
Vydáno: 01.06.2010
Anglicky Hardcopy
In stock
8.44 €
Anglicky Hardcopy
In stock
12.59 €
ČSN P ISO/TS 11059
Mléko a mléčné výrobky - Metoda stanovení počtu bakterií rodu Pseudomonas
Mléko a mléčné výrobky - Metoda stanovení počtu bakterií rodu Pseudomonas
Vydáno: 01.12.2009
Česky Hardcopy
In stock
8.44 €
ČSN ISO 13300-2
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 2: Najímání a školení vedoucích panelů
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 2: Najímání a školení vedoucích panelů
Vydáno: 01.11.2011
Česky Hardcopy
In stock
8.44 €
Anglicky Hardcopy
In stock
12.59 €
ČSN ISO 29842
Senzorická analýza - Metodologie - Návrhy vyváženého nekompletního bloku
Senzorická analýza - Metodologie - Návrhy vyváženého nekompletního bloku
Vydáno: 01.02.2012
Česky Hardcopy
In stock
12.59 €
ČSN EN 15505
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení sodíku a hořčíku pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení sodíku a hořčíku pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Vydáno: 01.09.2008
Anglicky Hardcopy
In stock
8.44 €