PRICES include / exclude VAT
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN ISO 18787
Potraviny - Stanovení aktivity vody
Potraviny - Stanovení aktivity vody
Vydáno: 01.04.2022
Česky Hardcopy
In stock
6.20 €
Česky Hardcopy
In stock
16.19 €
Anglicky Hardcopy
In stock
16.19 €
ČSN ISO 13300-1
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 1: Odpovědnosti pracovníků
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 1: Odpovědnosti pracovníků
Vydáno: 01.11.2011
Česky Hardcopy
In stock
8.43 €
Anglicky Hardcopy
In stock
8.43 €
Česky Hardcopy
In stock
8.43 €
ČSN P CEN/TS 15606
Potraviny - Stanovení acesulfamu K, aspartamu, neohesperidinu dihydrochalconu a sacharinu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení acesulfamu K, aspartamu, neohesperidinu dihydrochalconu a sacharinu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.03.2010
Anglicky Hardcopy
In stock
12.59 €
ČSN 56 0613
Metoda stanovení volné kyseliny octové a octanu sodného v dioctanu sodném (E 262)
Metoda stanovení volné kyseliny octové a octanu sodného v dioctanu sodném (E 262)
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €
ČSN 56 0615
Metoda stanovení peroxidového čísla lecithinů a látek nerozpustných v toluenu obsažených v lecithinech (E 322)
Metoda stanovení peroxidového čísla lecithinů a látek nerozpustných v toluenu obsažených v lecithinech (E 322)
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €
ČSN EN ISO 21871
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda pro stanovení nízkých počtů presumptivních Bacillus cereus - Technika MPN a metoda průkazu
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda pro stanovení nízkých počtů presumptivních Bacillus cereus - Technika MPN a metoda průkazu
Vydáno: 01.09.2006
Česky Hardcopy
In stock
8.43 €
Anglicky Hardcopy
In stock
8.43 €
ČSN ISO 13559
Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C
Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C
Vydáno: 01.09.2007
Česky Hardcopy
In stock
6.20 €