PRICES include / exclude VAT
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 15607
Potraviny - Stanovení d-biotinu metodou HPLC
Potraviny - Stanovení d-biotinu metodou HPLC
Vydáno: 01.11.2009
Anglicky Hardcopy
In stock
8.39 €
Česky Hardcopy
In stock
8.39 €
ČSN ISO 13300-1
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 1: Odpovědnosti pracovníků
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 1: Odpovědnosti pracovníků
Vydáno: 01.11.2011
Česky Hardcopy
In stock
8.39 €
ČSN EN 16618
Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS)
Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS)
Vydáno: 01.12.2015
Anglicky Hardcopy
In stock
12.53 €
Anglicky Hardcopy
In stock
16.11 €
Anglicky Hardcopy
In stock
25.86 €
ČSN EN ISO 22964
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Cronobacter
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Cronobacter
Vydáno: 01.05.2020
Česky Hardcopy
In stock
12.53 €
ČSN EN 15505
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení sodíku a hořčíku pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení sodíku a hořčíku pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Vydáno: 01.09.2008
Anglicky Hardcopy
In stock
8.39 €
ČSN 56 0607
Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH
Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH
Vydáno: 01.02.2006
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN 56 0616
Metoda pro důkaz vyššího než mezního množství redukujících látek v mléčnanu sodném, draselném a vápenatém (E 325, E 326, E 327)
Metoda pro důkaz vyššího než mezního množství redukujících látek v mléčnanu sodném, draselném a vápenatém (E 325, E 326, E 327)
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
2.63 €
ČSN EN 14663
Potraviny - Stanovení vitamínu B6 (včetně jeho glykosilovaných forem) metodou HPLC
Potraviny - Stanovení vitamínu B6 (včetně jeho glykosilovaných forem) metodou HPLC
Vydáno: 01.07.2006
Česky Hardcopy
In stock
12.53 €