PRICES include / exclude VAT
5696 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN 56 9602
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich
Vydáno: 01.04.2006
Česky Hardcopy
In stock
12.53 €
Česky Hardcopy
In stock
12.53 €
ČSN P ISO/TS 22002-1
Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 1: Výroba potravin
Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 1: Výroba potravin
Vydáno: 01.11.2010
Česky Hardcopy
In stock
12.53 €
ČSN P ISO/TS 22002-6
Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 6: Výroba krmiv a potravy pro zvířata
Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 6: Výroba krmiv a potravy pro zvířata
Vydáno: 01.02.2020
Česky Hardcopy
In stock
8.39 €
ČSN EN ISO 23662
Definice a technická kritéria pro potraviny a složky potravin vhodné pro vegetariány nebo vegany a pro označování a tvrzení
Definice a technická kritéria pro potraviny a složky potravin vhodné pro vegetariány nebo vegany a pro označování a tvrzení
Vydáno: 01.07.2024
Anglicky Hardcopy
In stock
8.39 €
ČSN 56 9604
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce
Vydáno: 01.04.2006
Česky Hardcopy
In stock
12.53 €
Anglicky Hardcopy
In stock
12.53 €
Česky Hardcopy
In stock
8.39 €
ČSN 56 9609
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace
Vydáno: 01.02.2008
Česky Hardcopy
In stock
16.11 €
ČSN 56 9605
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Vydáno: 01.01.2007
Česky Hardcopy
In stock
12.53 €
Česky Hardcopy
In stock
12.53 €
Česky Hardcopy
In stock
16.11 €