PRICES include / exclude VAT
5696 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN ISO 22006
Systémy managementu kvality - Směrnice pro aplikaci ISO 9001:2008 na rostlinnou výrobu
Systémy managementu kvality - Směrnice pro aplikaci ISO 9001:2008 na rostlinnou výrobu
Vydáno: 01.01.2011
Česky Hardcopy
In stock
33.91 €
ČSN EN ISO 22000
Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Vydáno: 01.05.2019
Česky Hardcopy
In stock
21.94 €
ČSN 56 9606
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin
Vydáno: 01.01.2007
Česky Hardcopy
In stock
12.57 €
ČSN EN ISO 22005
Sledovatelnost v krmivovém a potravinovém řetězci - Obecné zásady a základní požadavky na návrh a uplatnění systému
Sledovatelnost v krmivovém a potravinovém řetězci - Obecné zásady a základní požadavky na návrh a uplatnění systému
Vydáno: 01.02.2008
Česky Hardcopy
In stock
8.42 €
ČSN 56 9602
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich
Vydáno: 01.04.2006
Česky Hardcopy
In stock
12.57 €
Česky Hardcopy
In stock
12.57 €
ČSN P ISO/TS 22002-1
Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 1: Výroba potravin
Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 1: Výroba potravin
Vydáno: 01.11.2010
Česky Hardcopy
In stock
12.57 €
ČSN P ISO/TS 22002-6
Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 6: Výroba krmiv a potravy pro zvířata
Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 6: Výroba krmiv a potravy pro zvířata
Vydáno: 01.02.2020
Česky Hardcopy
In stock
8.42 €
ČSN EN ISO 23662
Definice a technická kritéria pro potraviny a složky potravin vhodné pro vegetariány nebo vegany a pro označování a tvrzení
Definice a technická kritéria pro potraviny a složky potravin vhodné pro vegetariány nebo vegany a pro označování a tvrzení
Vydáno: 01.07.2024
Anglicky Hardcopy
In stock
8.42 €
Česky Hardcopy
In stock
16.16 €
ČSN 56 9605
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Vydáno: 01.01.2007
Česky Hardcopy
In stock
12.57 €
Česky Hardcopy
In stock
12.57 €