PRICES include / exclude VAT
5696 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN ISO 22006
Systémy managementu kvality - Směrnice pro aplikaci ISO 9001:2008 na rostlinnou výrobu
Systémy managementu kvality - Směrnice pro aplikaci ISO 9001:2008 na rostlinnou výrobu
Vydáno: 01.01.2011
Česky Hardcopy
In stock
33.87 €
ČSN EN ISO 22000
Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Vydáno: 01.05.2019
Česky Hardcopy
In stock
21.92 €
ČSN EN ISO 22005
Sledovatelnost v krmivovém a potravinovém řetězci - Obecné zásady a základní požadavky na návrh a uplatnění systému
Sledovatelnost v krmivovém a potravinovém řetězci - Obecné zásady a základní požadavky na návrh a uplatnění systému
Vydáno: 01.02.2008
Česky Hardcopy
In stock
8.41 €
ČSN 56 9606
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin
Vydáno: 01.01.2007
Česky Hardcopy
In stock
12.55 €
Česky Hardcopy
In stock
12.55 €
Česky Hardcopy
In stock
16.14 €
ČSN 56 9605
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Vydáno: 01.01.2007
Česky Hardcopy
In stock
12.55 €
Anglicky Hardcopy
In stock
16.14 €
ČSN ISO 22003-1
Bezpečnost potravin - Část 1: Požadavky na orgány provádějící audit a certifikaci systémů managementu bezpečnosti potravin
Bezpečnost potravin - Část 1: Požadavky na orgány provádějící audit a certifikaci systémů managementu bezpečnosti potravin
Vydáno: 01.12.2023
Česky Hardcopy
In stock
12.95 €
ČSN 56 9604
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce
Vydáno: 01.04.2006
Česky Hardcopy
In stock
12.55 €
Anglicky Hardcopy
In stock
12.55 €
ČSN P ISO/TS 22002-6
Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 6: Výroba krmiv a potravy pro zvířata
Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 6: Výroba krmiv a potravy pro zvířata
Vydáno: 01.02.2020
Česky Hardcopy
In stock
8.41 €