PRICES include / exclude VAT
5705 Mléko
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN ISO 11815
Mléko - Stanovení celkové mléčné koagulační (srážecí) aktivity bovinních syřidel
Mléko - Stanovení celkové mléčné koagulační (srážecí) aktivity bovinních syřidel
Vydáno: 01.02.2008
Česky Hardcopy
In stock
8.44 €
ČSN EN ISO 14891
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu dusíku - Rutinní metoda s užitím spalování dle Dumase
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu dusíku - Rutinní metoda s užitím spalování dle Dumase
Vydáno: 01.11.2002
Anglicky Hardcopy
In stock
12.59 €
ČSN P CEN ISO/TS 23758
Směrnice pro validaci kvalitativních screeningových metod pro detekci reziduí veterinárních léčiv v mléce a mléčných výrobcích
Směrnice pro validaci kvalitativních screeningových metod pro detekci reziduí veterinárních léčiv v mléce a mléčných výrobcích
Vydáno: 01.02.2022
Anglicky Hardcopy
In stock
16.19 €
Anglicky Hardcopy
In stock
16.19 €
Anglicky Hardcopy
In stock
8.44 €
Anglicky Hardcopy
In stock
12.99 €
ČSN EN ISO 17678
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení čistoty mléčného tuku pomocí plynové chromatografie triglyceridů
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení čistoty mléčného tuku pomocí plynové chromatografie triglyceridů
Vydáno: 01.12.2019
Anglicky Hardcopy
In stock
16.19 €
Česky Hardcopy
In stock
8.44 €
ČSN ISO 17997-1
Mléko - Stanovení obsahu kaseinového dusíku - Část 1: Nepřímá metoda (Referenční metoda)
Mléko - Stanovení obsahu kaseinového dusíku - Část 1: Nepřímá metoda (Referenční metoda)
Vydáno: 01.09.2006
Česky Hardcopy
In stock
6.20 €
ČSN EN ISO 20541
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu dusičnanů - Metoda enzymatické redukce a molekulární absorpční spektrometrie po Griessově reakci
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu dusičnanů - Metoda enzymatické redukce a molekulární absorpční spektrometrie po Griessově reakci
Vydáno: 01.03.2009
Anglicky Hardcopy
In stock
12.59 €
ČSN EN ISO 7208
Odstředěné mléko, syrovátka a podmáslí - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Odstředěné mléko, syrovátka a podmáslí - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Vydáno: 01.03.2009
Anglicky Hardcopy
In stock
12.99 €
ČSN EN ISO 5764
Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda)
Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda)
Vydáno: 01.12.2009
Česky Hardcopy
In stock
12.59 €