PRICES include / exclude VAT
5801 Metody zkoušení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN 58 0112
Metody zkoušení čaje
Metody zkoušení čaje
Vydáno: 01.02.1971
Česky Hardcopy
In stock
12.55 €
ČSN 58 0113
Metody zkoušení kávy
Metody zkoušení kávy
Vydáno: 01.01.1971
Česky Hardcopy
In stock
12.55 €
ČSN EN ISO 927
Koření a kořenící látky - Stanovení obsahu vlastních organických příměsí a cizích příměsí
Koření a kořenící látky - Stanovení obsahu vlastních organických příměsí a cizích příměsí
Vydáno: 01.03.2010
Anglicky Hardcopy
In stock
8.41 €
ČSN EN ISO 18862
Káva a výrobky z kávy - Stanovení akrylamidu - Metody využívající HPLC-MS/MS a GC-MS po derivatizaci
Káva a výrobky z kávy - Stanovení akrylamidu - Metody využívající HPLC-MS/MS a GC-MS po derivatizaci
Vydáno: 01.04.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
12.95 €
ČSN ISO 5564
Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda
Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.06.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.43 €
ČSN ISO 941
Koření. Stanovení extraktu rozpustného ve studené vodě
Koření. Stanovení extraktu rozpustného ve studené vodě
Vydáno: 01.08.1995
Česky Hardcopy
In stock
2.63 €
Česky Hardcopy
In stock
3.43 €
ČSN 58 0111
Metódy skúšania soli
Metódy skúšania soli
Vydáno: 01.05.1968
Česky Hardcopy
In stock
8.41 €
ČSN 58 0120
Metody zkoušení hotových jídel a polotovarů jídel
Metody zkoušení hotových jídel a polotovarů jídel
Vydáno: 01.10.1968
Česky Hardcopy
In stock
8.41 €
ČSN 58 0170-1
Metódy skúšania majonéz. Všeobecné ustanovenia
Metódy skúšania majonéz. Všeobecné ustanovenia
Vydáno: 01.04.1983
Česky Hardcopy
In stock
3.43 €
ČSN 58 0170-5
Metódy skúšania majonéz. Stanovenie tuku
Metódy skúšania majonéz. Stanovenie tuku
Vydáno: 01.04.1983
Česky Hardcopy
In stock
1.24 €
ČSN 58 0170-6
Metódy skúšania majonéz. Stanovenie titrovateľných kyselín
Metódy skúšania majonéz. Stanovenie titrovateľných kyselín
Vydáno: 01.04.1983
Česky Hardcopy
In stock
2.63 €