Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>UNE EN 203-2-7:2014 Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries
Sponsored link
sklademVydáno: 2014-06-18
UNE EN 203-2-7:2014 Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries

UNE EN 203-2-7:2014

Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries

Aparatos de cocción para uso profesional que utilizan combustibles gaseosos. Parte 2-7: Requisitos específicos. Salamandras y grills.

Format
Availability
Price and currency
Anglicky PDF
Immediate download
70.83 €
Anglicky Hardcopy
In stock
70.83 €
Španělsky PDF
Immediate download
59.02 €
Španělsky Hardcopy
In stock
59.02 €
Označení normy:UNE EN 203-2-7:2014
Počet stran:12
Vydáno:2014-06-18
Status:Norma
DESCRIPTION

This standard UNE EN 203-2-7:2014 Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries is classified in these ICS categories:

  • 97.040.20
Categories: