Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>UNE EN ISO 11747:2012 Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)
Sponsored link
sklademVydáno: 2012-11-21
UNE EN ISO 11747:2012 Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)

UNE EN ISO 11747:2012

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)

Arroz. Determinación de la resistencia de los granos de arroz a la extrusión tras la cocción. (ISO 11747:2012).

Format
Availability
Price and currency
Anglicky PDF
Immediate download
86.73 €
Anglicky Hardcopy
In stock
86.73 €
Španělsky PDF
Immediate download
72.27 €
Španělsky Hardcopy
In stock
72.27 €
Označení normy:UNE EN ISO 11747:2012
Počet stran:19
Vydáno:2012-11-21
Status:Norma
DESCRIPTION

This standard UNE EN ISO 11747:2012 Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012) is classified in these ICS categories:

  • 67.060
Categories: