PRICES include / exclude VAT
Sponsored link
sklademVydáno: 1998-07-22
UNE EN ISO 1666:1998
STARCH. DETERMINATION OF MOISTURE CONTENT. OVEN-DRYING METHODS.(ISO 1666:1996).
Almidones y féculas. Determinación del contenido en humedad. Método de desecación en estufa. (ISO 1666:1996).
Format
Availability
Price and currency
Anglicky PDF
Immediate download
56.37 €
Anglicky Hardcopy
In stock
56.37 €
Španělsky PDF
Immediate download
46.98 €
Španělsky Hardcopy
In stock
46.98 €
Označení normy: | UNE EN ISO 1666:1998 |
Počet stran: | 10 |
Vydáno: | 1998-07-22 |
Status: | Norma |
DESCRIPTION
This standard UNE EN ISO 1666:1998 STARCH. DETERMINATION OF MOISTURE CONTENT. OVEN-DRYING METHODS.(ISO 1666:1996). is classified in these ICS categories:
- 67.180.20
Categories: