Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ISO 2918:1975-Meat and meat products — Determination of nitrite content (Reference method)
Sponsored link
sklademVydáno: 1975
ISO 2918:1975-Meat and meat products — Determination of nitrite content (Reference method)

ISO 2918:1975

ISO 2918:1975-Meat and meat products — Determination of nitrite content (Reference method)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
1200 Kč
Francouzsky PDF
K okamžitému stažení
1200 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
1200 Kč
Francouzsky Tisk
Skladem
1200 Kč
Označení normy:ISO 2918:1975
Počet stran:3
Vydání:1
Vydáno:1975
Popis

ISO 2918:1975


The method consists in extracting of a test portion with hot water, precipitating of proteine and filtrating. In presence of nitrits formation of a red cloured complex by adding sulfanilamide and naphthylethylenediamine hydrochloride, and photometric measurement at a wavelength of 538 nm.