Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ISO 5558:1982-Animal and vegetable fats and oils — Detection and identification of antioxidants — Thin-layer chromatographic method
Sponsored link
sklademVydáno: 1982
ISO 5558:1982-Animal and vegetable fats and oils — Detection and identification of antioxidants — Thin-layer chromatographic method

ISO 5558:1982

ISO 5558:1982-Animal and vegetable fats and oils — Detection and identification of antioxidants — Thin-layer chromatographic method

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
1200 Kč
Francouzsky PDF
K okamžitému stažení
1200 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
1200 Kč
Francouzsky Tisk
Skladem
1200 Kč
Označení normy:ISO 5558:1982
Počet stran:3
Vydání:1
Vydáno:1982
Popis

ISO 5558:1982


The method allows the detection and identification of the following antioxidants: nordihydroguaretic acid, propylgallate, octylgallate, dodecylgallate, tertiobutylhydroquinone, butylhydroxyanisole, alpha-tocopherol, butylhydroxytoluene. The method consists in dissolving of a test portion in n-hexane and extracting of the antioxidants witrh acetonitrile, then identification by thin-layer chromatography.