Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ISO 6557-1:1986-Fruits, vegetables and derived products — Determination of ascorbic acid-Part 1: Reference method
Sponsored link
sklademVydáno: 1986
ISO 6557-1:1986-Fruits, vegetables and derived products — Determination of ascorbic acid-Part 1: Reference method

ISO 6557-1:1986

ISO 6557-1:1986-Fruits, vegetables and derived products — Determination of ascorbic acid-Part 1: Reference method

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
1200 Kč
Francouzsky PDF
K okamžitému stažení
1200 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
1200 Kč
Francouzsky Tisk
Skladem
1200 Kč
Označení normy:ISO 6557-1:1986
Počet stran:3
Vydání:1
Vydáno:1986
Popis

ISO 6557-1:1986


The method uses the molecular fluorescence spectrometry for the determination of the combined ascorbic and dehydroascorbic acid content. It consists in transforming ascorbic acid into dehydrascorbic acid using activated charcoal, and reacting this with o-phenylendiamine (OPDA).