Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ISO 927:2009-Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content
Sponsored link
sklademVydáno: 2009
ISO 927:2009-Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content

ISO 927:2009

ISO 927:2009-Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
1800 Kč
Francouzsky PDF
K okamžitému stažení
1800 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
1800 Kč
Francouzsky Tisk
Skladem
1800 Kč
Označení normy:ISO 927:2009
Počet stran:6
Vydání:3
Vydáno:2009
Popis

ISO 927:2009


ISO 927:2009 specifies a general procedure for visual examination, or with magnification not exceeding 10 times, of whole spices for the determination of macro filth. ISO 927:2009 is applicable to dehydrated herbs and spices.