Cena s DPH / bez DPH
67.020 Procesy v potravinářském průmyslu
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS ISO 22004:2014
Food safety management systems. Guidance on the application of ISO 22000
Food safety management systems. Guidance on the application of ISO 22000
Vydáno: 2014-09-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8556 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8556 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
PD ISO/TS 22002-5:2019
Prerequisite programmes on food safety Transport and storage
Prerequisite programmes on food safety Transport and storage
Vydáno: 2019-10-08
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
PAS 96:2017 - TC
Tracked Changes. Guide to protecting and defending food and drink from deliberate attack
Tracked Changes. Guide to protecting and defending food and drink from deliberate attack
Vydáno: 2020-02-26
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
5394 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5394 Kč
BS EN ISO 21469:2006
Safety of machinery. Lubricants with incidental product contact. Hygiene requirements
Safety of machinery. Lubricants with incidental product contact. Hygiene requirements
Vydáno: 2006-03-16
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS ISO 15562:1998
Practice for dosimetry in electron and bremsstrahlung irradiation facilities for food processing
Practice for dosimetry in electron and bremsstrahlung irradiation facilities for food processing
Vydáno: 1999-09-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
BS ISO 15554:1998
Practice for dosimetry in gamma irradiation facilities for food processing
Practice for dosimetry in gamma irradiation facilities for food processing
Vydáno: 1999-08-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
PD ISO/TS 26030:2019
Social responsibility and sustainable development. Guidance on using ISO 26000:2010 in the food chain
Social responsibility and sustainable development. Guidance on using ISO 26000:2010 in the food chain
Vydáno: 2020-01-08
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8990 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8990 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7564 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7564 Kč
23/30462534 DC
BS EN 17972. Food authenticity. Food authenticity and fraud. Concepts, terms, and definitions
BS EN 17972. Food authenticity. Food authenticity and fraud. Concepts, terms, and definitions
Vydáno: 2023-04-06
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
620 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
620 Kč
BS ISO/ASTM 51900:2023
Guidance for dosimetry for radiation research
Guidance for dosimetry for radiation research
Vydáno: 2023-04-14
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
24/30491017 DC
BS ISO 22002-6 Prerequisite programmes on food safety Part 6: Feed and animal food production
BS ISO 22002-6 Prerequisite programmes on food safety Part 6: Feed and animal food production
Vydáno: 2024-04-02
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
620 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
620 Kč