Cena s DPH / bez DPH
67.050 Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS EN 1784:2003
Foodstuffs. Detection of irradiated food containing fat. Gas chromatographic analysis of hydrocarbons
Foodstuffs. Detection of irradiated food containing fat. Gas chromatographic analysis of hydrocarbons
Vydáno: 2003-08-12
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9734 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9734 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS 6215-1:1981
Methods of test for agricultural food products Determination of crude fibre content (general method)
Methods of test for agricultural food products Determination of crude fibre content (general method)
Vydáno: 1981-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
BS EN 12393-2:2013
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS Methods for extraction and clean-up
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS Methods for extraction and clean-up
Vydáno: 2013-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8556 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8556 Kč
BS EN 12857:1999
Foodstuffs. Determination of cyclamate. High performance liquid chromatographic method
Foodstuffs. Determination of cyclamate. High performance liquid chromatographic method
Vydáno: 1999-09-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS EN 16618:2015
Food analysis. Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
Food analysis. Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
Vydáno: 2015-04-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7564 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7564 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7564 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7564 Kč
PD CEN/TS 17329-2:2019
Foodstuffs. General guidelines for the validation of qualitative real-time PCR methods Collaborative study
Foodstuffs. General guidelines for the validation of qualitative real-time PCR methods Collaborative study
Vydáno: 2019-04-26
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč