Cena s DPH / bez DPH
67.050 Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS EN 1784:2003
Foodstuffs. Detection of irradiated food containing fat. Gas chromatographic analysis of hydrocarbons
Foodstuffs. Detection of irradiated food containing fat. Gas chromatographic analysis of hydrocarbons
Vydáno: 2003-08-12
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
10230 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
10230 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS EN 12393-1:2013
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS General considerations
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS General considerations
Vydáno: 2013-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS EN 12822:2014
Foodstuffs. Determination of vitamin E by high performance liquid chromatography. Measurement of α-, β-, γ- and δ-tocopherol
Foodstuffs. Determination of vitamin E by high performance liquid chromatography. Measurement of α-, β-, γ- and δ-tocopherol
Vydáno: 2014-06-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
BS EN 12393-2:2013
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS Methods for extraction and clean-up
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS Methods for extraction and clean-up
Vydáno: 2013-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8990 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8990 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7998 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7998 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
BS 6215-1:1981
Methods of test for agricultural food products Determination of crude fibre content (general method)
Methods of test for agricultural food products Determination of crude fibre content (general method)
Vydáno: 1981-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
BS EN 16618:2015
Food analysis. Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
Food analysis. Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
Vydáno: 2015-04-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
BS EN 13191-1:2000
Non-fatty food. Determination of bromide residues Determination of total bromide as inorganic bromide
Non-fatty food. Determination of bromide residues Determination of total bromide as inorganic bromide
Vydáno: 2000-08-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč