Cena s DPH / bez DPH
67.050 Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
175 results
První stranaPředchozí strana123...678910...131415DalšíPoslední stranaAnglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
BS EN 12014-1:1997
Foodstuffs. Determination of nitrate and/or nitrite content General considerations
Foodstuffs. Determination of nitrate and/or nitrite content General considerations
Vydáno: 2000-01-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
BS EN ISO 21571:2005+A1:2013
Foodstuffs. Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products. Nucleic acid extraction
Foodstuffs. Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products. Nucleic acid extraction
Vydáno: 2013-05-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9486 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9486 Kč
BS EN ISO 20647:2020
Infant formula and adult nutritionals. Determination of total iodine. Inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS)
Infant formula and adult nutritionals. Determination of total iodine. Inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS)
Vydáno: 2020-06-16
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS EN 12396-3:2000
Non-fatty foods. Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues UV spectrometric xanthogenate method
Non-fatty foods. Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues UV spectrometric xanthogenate method
Vydáno: 2000-08-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
BS EN 15652:2009
Foodstuffs. Determination of niacin by HPLC
Foodstuffs. Determination of niacin by HPLC
Vydáno: 2009-06-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
PD CEN/TR 16699:2014
Foodstuffs. Determination of pesticide residues by GC-MS/MS. Tandem mass spectrometric parameters
Foodstuffs. Determination of pesticide residues by GC-MS/MS. Tandem mass spectrometric parameters
Vydáno: 2014-07-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
PD ISO/TS 16393:2019
Molecular biomarker analysis. Determination of the performance characteristics of qualitative measurement methods and validation of methods
Molecular biomarker analysis. Determination of the performance characteristics of qualitative measurement methods and validation of methods
Vydáno: 2019-03-05
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7998 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7998 Kč
BS EN 12393-3:2013
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS Determination and confirmatory tests
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS Determination and confirmatory tests
Vydáno: 2013-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
175 Výsledky
První stranaPředchozí strana123...678910...131415DalšíPoslední strana