Cena s DPH / bez DPH
67.060 Obiloviny, luštěniny a z nich získávané výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
24/30481907 DC
BS ISO 6639-2 Cereals and pulses - Determination of hidden insect infestation Part 2: Sampling
BS ISO 6639-2 Cereals and pulses - Determination of hidden insect infestation Part 2: Sampling
Vydáno: 2024-09-26
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
600 Kč
BS ISO 24557:2024 - TC
Tracked Changes. Pulses. Determination of moisture content. Air-oven method
Tracked Changes. Pulses. Determination of moisture content. Air-oven method
Vydáno: 2024-12-06
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6660 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6660 Kč
BS EN ISO 17715:2025 - TC
Tracked Changes. Flour from wheat (Triticum aestivum L.). Amperometric method for starch damage measurement
Tracked Changes. Flour from wheat (Triticum aestivum L.). Amperometric method for starch damage measurement
Vydáno: 2025-01-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9240 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9240 Kč
BS EN ISO 21415-4:2007
Wheat and wheat flour. Gluten content Determination of dry gluten from wet gluten by a rapid drying method
Wheat and wheat flour. Gluten content Determination of dry gluten from wet gluten by a rapid drying method
Vydáno: 2007-04-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS EN ISO 11085:2015
Cereals, cereals-based products and animal feeding stuffs. Determination of crude fat and total fat content by the Randall extraction method
Cereals, cereals-based products and animal feeding stuffs. Determination of crude fat and total fat content by the Randall extraction method
Vydáno: 2015-09-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS ISO 7970:2021
Wheat (<i>Triticum aestivum</i> L.). Specification
Wheat (<i>Triticum aestivum</i> L.). Specification
Vydáno: 2021-01-07
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS EN ISO 17718:2014
Wholemeal and flour from wheat (Triticum aestivum L.). Determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increase
Wholemeal and flour from wheat (Triticum aestivum L.). Determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increase
Vydáno: 2015-01-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8700 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8700 Kč
BS EN 15055:2006
Non fatty foods. Determination of chlormequat and mepiquat. LC-MS/MS method
Non fatty foods. Determination of chlormequat and mepiquat. LC-MS/MS method
Vydáno: 2006-06-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS EN ISO 21415-1:2007
Wheat and wheat flour. Gluten content Determination of wet gluten by a manual method
Wheat and wheat flour. Gluten content Determination of wet gluten by a manual method
Vydáno: 2007-04-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS 4317-19:1990
Methods of test for cereals and pulses Determination of protein quality of wheat by the sodium dodecyl sulphate (SDS) test
Methods of test for cereals and pulses Determination of protein quality of wheat by the sodium dodecyl sulphate (SDS) test
Vydáno: 1990-02-28
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS EN ISO 11052:2006
Durum wheat flour and semolina. Determination of yellow pigment content
Durum wheat flour and semolina. Determination of yellow pigment content
Vydáno: 2006-09-29
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč