Cena s DPH / bez DPH
67.060 Obiloviny, luštěniny a z nich získávané výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS ISO 7304-1:2016
Durum wheat semolina and alimentary pasta. Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis Reference method
Durum wheat semolina and alimentary pasta. Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis Reference method
Vydáno: 2016-03-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS 4317-21:1999
Methods of test for cereals and pulses Determination of rheological properties of doughs using an extensograph
Methods of test for cereals and pulses Determination of rheological properties of doughs using an extensograph
Vydáno: 1999-12-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
BS EN ISO 5530-1:2014
Wheat flour. Physical characteristics of doughs Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
Wheat flour. Physical characteristics of doughs Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
Vydáno: 2014-12-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7564 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7564 Kč
BS EN ISO 7973:2015
Cereals and milled cereal products. Determination of the viscosity of flour. Method using an amylograph
Cereals and milled cereal products. Determination of the viscosity of flour. Method using an amylograph
Vydáno: 2016-03-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
BS EN ISO 6647-2:2020
Rice. Determination of amylose content Spectrophotometric routine method without defatting procedure and with calibration from rice standards
Rice. Determination of amylose content Spectrophotometric routine method without defatting procedure and with calibration from rice standards
Vydáno: 2020-08-18
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
22/30434939 DC
BS EN ISO 17715. Flour from wheat (<i>Triticum aestivum</i> L.). Amperometric method for starch damage measurement
BS EN ISO 17715. Flour from wheat (<i>Triticum aestivum</i> L.). Amperometric method for starch damage measurement
Vydáno: 2022-02-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
620 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
620 Kč
BS ISO 23637:2021
Cereals. Determination of cadmium content by graphite furnace atomic absorption spectrometry with diluted nitric acid extraction
Cereals. Determination of cadmium content by graphite furnace atomic absorption spectrometry with diluted nitric acid extraction
Vydáno: 2021-12-24
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
10602 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
10602 Kč
PAS 233:2021
Zinc enriched wheat, maize and rice grain. Specification
Zinc enriched wheat, maize and rice grain. Specification
Vydáno: 2021-09-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
20 Kč