Cena s DPH / bez DPH
67.060 Obiloviny, luštěniny a z nich získávané výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS ISO 19942:2018+A1:2020
Maize (<i>Zea mays</i> L.). Specification
Maize (<i>Zea mays</i> L.). Specification
Vydáno: 2020-11-19
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS EN ISO 16624:2020
Wheat flour and durum wheat semolina. Determination of colour by diffuse reflectance colorimetry
Wheat flour and durum wheat semolina. Determination of colour by diffuse reflectance colorimetry
Vydáno: 2020-03-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
PD CEN ISO/TR 29263:2021
Cereals and cereal products. Sampling studies
Cereals and cereal products. Sampling studies
Vydáno: 2021-08-04
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
10230 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
10230 Kč
BS EN 17425:2021
Foodstuffs. Determination of ergot alkaloids in cereals and cereal products by dSPE clean-up and HPLC-MS/MS
Foodstuffs. Determination of ergot alkaloids in cereals and cereal products by dSPE clean-up and HPLC-MS/MS
Vydáno: 2021-04-21
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8990 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8990 Kč
BS EN ISO 7971-3:2019 - TC
Tracked Changes. Cereals. Determination of bulk density, called mass per hectolitre Routine method
Tracked Changes. Cereals. Determination of bulk density, called mass per hectolitre Routine method
Vydáno: 2020-02-28
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6882 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6882 Kč
BS ISO 11050:2020 - TC
Tracked Changes. Wheat flour and durum wheat semolina. Determination of impurities of animal origin
Tracked Changes. Wheat flour and durum wheat semolina. Determination of impurities of animal origin
Vydáno: 2020-11-12
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6882 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6882 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9486 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9486 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9548 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9548 Kč
BS 4317-20:1999
Methods of test for cereals and pulses Determination of water absorption of flour and rheological properties of doughs using a farinograph
Methods of test for cereals and pulses Determination of water absorption of flour and rheological properties of doughs using a farinograph
Vydáno: 1999-12-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
BS EN ISO 5526:2013
Cereals, pulses and other food grains. Nomenclature
Cereals, pulses and other food grains. Nomenclature
Vydáno: 2013-03-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7998 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7998 Kč