Cena s DPH / bez DPH
67.060 Obiloviny, luštěniny a z nich získávané výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS 4317-22:1989
Methods of test for cereals and pulses Determination of water absorption of flour and rheological properties of doughs using a valorigraph
Methods of test for cereals and pulses Determination of water absorption of flour and rheological properties of doughs using a valorigraph
Vydáno: 1989-09-29
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS EN 16923:2022
Foodstuffs. Determination of T-2 toxin and HT-2 toxin in cereals and cereal products for infants and young children by SPE clean up and HPLC-MS/MS
Foodstuffs. Determination of T-2 toxin and HT-2 toxin in cereals and cereal products for infants and young children by SPE clean up and HPLC-MS/MS
Vydáno: 2022-12-06
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
BS EN ISO 2171:2023
Cereals, pulses and by-products. Determination of ash yield by incineration
Cereals, pulses and by-products. Determination of ash yield by incineration
Vydáno: 2023-03-13
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
23/30434584 DC
BS ISO 24557 Pulses. Determination of moisture content. Air-oven method
BS ISO 24557 Pulses. Determination of moisture content. Air-oven method
Vydáno: 2024-04-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
620 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
620 Kč
BS EN ISO 712-2:2024
Cereals and cereal products. Determination of moisture content Automatic drying oven method
Cereals and cereal products. Determination of moisture content Automatic drying oven method
Vydáno: 2024-10-14
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS EN ISO 712-1:2024 - TC
Tracked Changes. Cereals and cereal products. Determination of moisture content Reference method
Tracked Changes. Cereals and cereal products. Determination of moisture content Reference method
Vydáno: 2024-10-01
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9052 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9052 Kč
24/30481897 DC
BS ISO 4112 Cereals and pulses - Guidance on measurement of the temperature of grain stored in bulk
BS ISO 4112 Cereals and pulses - Guidance on measurement of the temperature of grain stored in bulk
Vydáno: 2024-10-16
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
620 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
620 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
PD CEN/TR 16324:2012
Technical report of the interlaboratory study for the determination of Besatz in common wheat, rye and durum wheat
Technical report of the interlaboratory study for the determination of Besatz in common wheat, rye and durum wheat
Vydáno: 2012-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8990 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8990 Kč
PAS 234:2021
Iron enriched bean and pearl millet grain. Specification
Iron enriched bean and pearl millet grain. Specification
Vydáno: 2021-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
20 Kč
BS ISO 7305:2019 - TC
Tracked Changes. Milled cereal products. Determination of fat acidity
Tracked Changes. Milled cereal products. Determination of fat acidity
Vydáno: 2020-02-24
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6510 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6510 Kč