Cena s DPH / bez DPH
67.060 Obiloviny, luštěniny a z nich získávané výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS 4317-2:1987
Methods of test for cereals and pulses Determination of moisture content of cereals and cereal products (reference method)
Methods of test for cereals and pulses Determination of moisture content of cereals and cereal products (reference method)
Vydáno: 1987-01-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
BS ISO 6646:2011
Rice. Determination of the potential milling yield from paddy and from husked rice
Rice. Determination of the potential milling yield from paddy and from husked rice
Vydáno: 2011-07-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS EN ISO 3093:2009
Wheat, rye and their flours, durum wheat and durum wheat semolina. Determination of the falling number according to Hagberg-Perten
Wheat, rye and their flours, durum wheat and durum wheat semolina. Determination of the falling number according to Hagberg-Perten
Vydáno: 2010-01-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS EN ISO 6540:2021 - TC
Tracked Changes. Maize. Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains)
Tracked Changes. Maize. Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains)
Vydáno: 2021-06-14
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
11222 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
11222 Kč
20/30374680 DC
BS EN ISO 5530-2. Wheat flour. Physical characteristics of doughs Part 2. Determination of rheological properties using an extensograph
BS EN ISO 5530-2. Wheat flour. Physical characteristics of doughs Part 2. Determination of rheological properties using an extensograph
Vydáno: 2020-05-21
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
620 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
620 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS EN ISO 5530-2:2015
Wheat flour. Physical characteristics of doughs Determination of rheological properties using an extensograph
Wheat flour. Physical characteristics of doughs Determination of rheological properties using an extensograph
Vydáno: 2015-02-28
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
BS EN ISO 7971-1:2009
Cereals. Determination of bulk density, called mass per hectolitre Reference method
Cereals. Determination of bulk density, called mass per hectolitre Reference method
Vydáno: 2009-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS ISO 7304-2:2008
Alimentary pasta produced from durum wheat semolina. Estimation of cooking quality by sensory analysis Routine method
Alimentary pasta produced from durum wheat semolina. Estimation of cooking quality by sensory analysis Routine method
Vydáno: 2009-05-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
620 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
620 Kč
BS ISO 7305:2019 - TC
Tracked Changes. Milled cereal products. Determination of fat acidity
Tracked Changes. Milled cereal products. Determination of fat acidity
Vydáno: 2020-02-24
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6882 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6882 Kč
PAS 235:2022
Provitamin A carotenoids (PVAC) enriched maize grain, cassava and sweet potato roots. Specification
Provitamin A carotenoids (PVAC) enriched maize grain, cassava and sweet potato roots. Specification
Vydáno: 2022-07-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
20 Kč