Cena s DPH / bez DPH
67.060 Obiloviny, luštěniny a z nich získávané výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
20/30374680 DC
BS EN ISO 5530-2. Wheat flour. Physical characteristics of doughs Part 2. Determination of rheological properties using an extensograph
BS EN ISO 5530-2. Wheat flour. Physical characteristics of doughs Part 2. Determination of rheological properties using an extensograph
Vydáno: 2020-05-21
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
620 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
620 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
PAS 235:2022
Provitamin A carotenoids (PVAC) enriched maize grain, cassava and sweet potato roots. Specification
Provitamin A carotenoids (PVAC) enriched maize grain, cassava and sweet potato roots. Specification
Vydáno: 2022-07-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
20 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS EN ISO 2171:2023 - TC
Tracked Changes. Cereals, pulses and by-products. Determination of ash yield by incineration
Tracked Changes. Cereals, pulses and by-products. Determination of ash yield by incineration
Vydáno: 2023-03-20
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6510 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6510 Kč
BS EN ISO 712-1:2024
Cereals and cereal products. Determination of moisture content Reference method
Cereals and cereal products. Determination of moisture content Reference method
Vydáno: 2024-09-27
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
24/30481928 DC
BS ISO 6639-1 Cereals and pulses - Determination of hidden insect infestation Part 1: General principles
BS ISO 6639-1 Cereals and pulses - Determination of hidden insect infestation Part 1: General principles
Vydáno: 2024-09-26
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
620 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
620 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
BS EN ISO 11052:2006
Durum wheat flour and semolina. Determination of yellow pigment content
Durum wheat flour and semolina. Determination of yellow pigment content
Vydáno: 2006-09-29
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
BS EN ISO 21415-1:2007
Wheat and wheat flour. Gluten content Determination of wet gluten by a manual method
Wheat and wheat flour. Gluten content Determination of wet gluten by a manual method
Vydáno: 2007-04-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
DD CEN/TS 15465:2008
Cereals and cereal products. Durum wheat (T. durum Desf.). General guidelines for instrumental methods measurement of semolina colour
Cereals and cereal products. Durum wheat (T. durum Desf.). General guidelines for instrumental methods measurement of semolina colour
Vydáno: 2008-09-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
BS EN 15055:2006
Non fatty foods. Determination of chlormequat and mepiquat. LC-MS/MS method
Non fatty foods. Determination of chlormequat and mepiquat. LC-MS/MS method
Vydáno: 2006-06-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč