Cena s DPH / bez DPH
67.080.01 Ovoce, zelenina a z nich získávané výrobky obecně
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
19 results
12DalšíPoslední stranaBS EN 12393-1:2013
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS General considerations
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS General considerations
Vydáno: 2013-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
BS EN 12393-2:2013
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS Methods for extraction and clean-up
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS Methods for extraction and clean-up
Vydáno: 2013-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8280 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8280 Kč
BS EN 12393-3:2013
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS Determination and confirmatory tests
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS Determination and confirmatory tests
Vydáno: 2013-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6240 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6240 Kč
BS EN 14185-1:2003
Non-fatty food. Determination of N-methylcarbamate residues HPLC-method with SPE clean-up
Non-fatty food. Determination of N-methylcarbamate residues HPLC-method with SPE clean-up
Vydáno: 2003-05-06
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
BS EN 14185-2:2006
Non fatty foods. Determination of N-methylcarbamate residues HPLC method with clean-up on a diatomaceous earth column
Non fatty foods. Determination of N-methylcarbamate residues HPLC method with clean-up on a diatomaceous earth column
Vydáno: 2006-06-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
BS EN 15054:2006
Non fatty foods. Determination of chlormequat and mepiquat. LC-MS method
Non fatty foods. Determination of chlormequat and mepiquat. LC-MS method
Vydáno: 2006-06-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
BS EN 15055:2006
Non fatty foods. Determination of chlormequat and mepiquat. LC-MS/MS method
Non fatty foods. Determination of chlormequat and mepiquat. LC-MS/MS method
Vydáno: 2006-06-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
BS ISO 17239:2004
Fruits, vegetables and derived products. Determination of arsenic content. Method using hydride generation atomic absorption spectrometry
Fruits, vegetables and derived products. Determination of arsenic content. Method using hydride generation atomic absorption spectrometry
Vydáno: 2004-10-18
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4500 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4500 Kč
BS ISO 17240:2004
Fruit and vegetable products. Determination of tin content. Method using flame atomic absorption spectrometry
Fruit and vegetable products. Determination of tin content. Method using flame atomic absorption spectrometry
Vydáno: 2004-11-25
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3780 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3780 Kč
19 Výsledky
12DalšíPoslední strana