Cena s DPH / bez DPH
67.080.20 Zelenina a výrobky ze zeleniny
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS ISO 24220:2020
Pao cai (salted fermented vegetables). Specification and test methods
Pao cai (salted fermented vegetables). Specification and test methods
Vydáno: 2021-01-08
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
BS ISO 24081:2021
Ground cassava leaves (Isombe). Specification
Ground cassava leaves (Isombe). Specification
Vydáno: 2021-02-01
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
PD CEN/TS 17083:2017
Foodstuffs. Determination of acrylamide in food and coffee by gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS)
Foodstuffs. Determination of acrylamide in food and coffee by gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS)
Vydáno: 2017-08-25
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
BS ISO 20980:2020
Artichokes. Specification and test methods
Artichokes. Specification and test methods
Vydáno: 2020-08-19
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS EN 16618:2015
Food analysis. Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
Food analysis. Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
Vydáno: 2015-04-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
BS ISO 20981:2020
Asparagus. Specification and test methods
Asparagus. Specification and test methods
Vydáno: 2020-08-13
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS 4585-11:1983
Methods of test for spices and condiments Determination of volatile organic sulphur compounds in dehydrated garlic
Methods of test for spices and condiments Determination of volatile organic sulphur compounds in dehydrated garlic
Vydáno: 1983-02-28
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6510 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6510 Kč