Cena s DPH / bez DPH
67.100.10 Mléko a zpracované mléčné výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
12586 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
12586 Kč
BS EN ISO 5537:2023
Dried milk and dried milk products. Determination of moisture content (reference method)
Dried milk and dried milk products. Determination of moisture content (reference method)
Vydáno: 2023-07-28
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
PD ISO/TS 4985:2023
Milk and milk products. Determination of alkaline phosphatase activity. Fluorimetric microplate method
Milk and milk products. Determination of alkaline phosphatase activity. Fluorimetric microplate method
Vydáno: 2023-08-03
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS EN ISO 13366-2:2006
Milk. Enumeration of somatic cells Guidance on the operation of fluoro-opto-electronic counters
Milk. Enumeration of somatic cells Guidance on the operation of fluoro-opto-electronic counters
Vydáno: 2007-08-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
BS 1742-5.2:1991
Methods for chemical analysis of condensed milks. Determination of nitrogen content Routine method
Methods for chemical analysis of condensed milks. Determination of nitrogen content Routine method
Vydáno: 1991-07-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
BS 7771:1994
Code of practice for pasteurization of milk on farms and in small dairies
Code of practice for pasteurization of milk on farms and in small dairies
Vydáno: 1994-10-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
10230 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
10230 Kč
BS ISO 11868:2007
Heat-treated milk. Determination of lactulose content. Method using high-performance liquid chromatography
Heat-treated milk. Determination of lactulose content. Method using high-performance liquid chromatography
Vydáno: 2007-05-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS ISO 17997-1:2004
Milk. Determination of casein-nitrogen content Indirect method (Reference method)
Milk. Determination of casein-nitrogen content Indirect method (Reference method)
Vydáno: 2005-01-14
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS 1741-7.1:1989
Methods for chemical analysis of liquid milk and cream. Determination of lactose content Reference method
Methods for chemical analysis of liquid milk and cream. Determination of lactose content Reference method
Vydáno: 1989-07-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
BS ISO 1740:2004
Milkfat products and butter. Determination of fat acidity (reference method)
Milkfat products and butter. Determination of fat acidity (reference method)
Vydáno: 2004-12-07
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS ISO 26462:2010
Milk. Determination of lactose content. Enzymatic method using difference in pH
Milk. Determination of lactose content. Enzymatic method using difference in pH
Vydáno: 2010-07-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč