Cena s DPH / bez DPH
67.120.10 Maso a masné výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS 4401-4:1970
Methods of test for meat and meat products Determination of total fat content
Methods of test for meat and meat products Determination of total fat content
Vydáno: 1970-11-25
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
BS 4401-12:1979
Methods of test for meat and meat products Determination of starch content of meat products (reference method)
Methods of test for meat and meat products Determination of starch content of meat products (reference method)
Vydáno: 1979-02-28
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
BS ISO 23722:2021
Meat and meat products. Vocabulary
Meat and meat products. Vocabulary
Vydáno: 2021-10-29
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
24/30461465 DC
BS ISO 17645 Dry-cured ham - Specification
BS ISO 17645 Dry-cured ham - Specification
Vydáno: 2024-09-02
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
620 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
620 Kč
24/30461468 DC
BS ISO 17646 Rapid detection of moisture content in fresh meat - Low-field NMR method
BS ISO 17646 Rapid detection of moisture content in fresh meat - Low-field NMR method
Vydáno: 2024-09-02
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
620 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
620 Kč
BS ISO 1442:2023
Meat and meat products. Determination of moisture content. Reference method
Meat and meat products. Determination of moisture content. Reference method
Vydáno: 2023-08-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS 4401-16:1996
Methods of test for meat and meat products Determination of chloride content (potentiometric method)
Methods of test for meat and meat products Determination of chloride content (potentiometric method)
Vydáno: 1996-10-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
BS 4401-8:1976
Methods of test for meat and meat products Determination of nitrite content
Methods of test for meat and meat products Determination of nitrite content
Vydáno: 1976-07-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
BS ISO 13493:2021
Meat and meat products. Determination of chloramphenicol content. Reference method
Meat and meat products. Determination of chloramphenicol content. Reference method
Vydáno: 2021-09-02
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč