Cena s DPH / bez DPH
67.120.10 Maso a masné výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6510 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6510 Kč
BS ISO 937:2023 - TC
Tracked Changes. Meat and meat products. Determination of nitrogen content. Reference method
Tracked Changes. Meat and meat products. Determination of nitrogen content. Reference method
Vydáno: 2023-09-19
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6510 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6510 Kč
BS 4401-7:1976
Methods of test for meat and meat products Determination of nitrate content
Methods of test for meat and meat products Determination of nitrate content
Vydáno: 1976-07-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
BS EN ISO 13720:2010
Meat and meat products. Enumeration of presumptive Pseudomonas spp.
Meat and meat products. Enumeration of presumptive Pseudomonas spp.
Vydáno: 2010-09-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS 4401-11:1995
Methods of test for meat and meat products Determination of hydroxyproline content
Methods of test for meat and meat products Determination of hydroxyproline content
Vydáno: 1995-02-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS ISO 23854:2021
Fermented meat products. Specification
Fermented meat products. Specification
Vydáno: 2021-09-20
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS ISO 23776:2021
Meat and meat products. Determination of total phosphorous content
Meat and meat products. Determination of total phosphorous content
Vydáno: 2021-08-02
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
BS ISO 13496:2021
Meat and meat products. Detection and determination of colouring agents
Meat and meat products. Detection and determination of colouring agents
Vydáno: 2021-08-17
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8990 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8990 Kč
BS 4401-18:1998
Methods of test for meat and meat products Determination of starch and glucose contents (enzymatic method)
Methods of test for meat and meat products Determination of starch and glucose contents (enzymatic method)
Vydáno: 1998-11-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS ISO 13493:2021 - TC
Tracked Changes. Meat and meat products. Determination of chloramphenicol content. Reference method
Tracked Changes. Meat and meat products. Determination of chloramphenicol content. Reference method
Vydáno: 2021-11-23
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9052 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9052 Kč