Cena s DPH / bez DPH
67.120.10 Maso a masné výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS EN 17251:2020
Foodstuffs. Determination of ochratoxin A in pork meat and derived products by IAC clean-up and HPLC-FLD
Foodstuffs. Determination of ochratoxin A in pork meat and derived products by IAC clean-up and HPLC-FLD
Vydáno: 2020-01-24
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS ISO 7158:2024
Meat and meat products. Determination of nitrite and nitrate content. Ion chromatography method
Meat and meat products. Determination of nitrite and nitrate content. Ion chromatography method
Vydáno: 2024-02-16
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS 4401-16:1996
Methods of test for meat and meat products Determination of chloride content (potentiometric method)
Methods of test for meat and meat products Determination of chloride content (potentiometric method)
Vydáno: 1996-10-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
BS 4401-6:1996
Methods of test for meat and meat products Determination of chloride content (Volhard method)
Methods of test for meat and meat products Determination of chloride content (Volhard method)
Vydáno: 1996-09-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
BS 4401-8:1976
Methods of test for meat and meat products Determination of nitrite content
Methods of test for meat and meat products Determination of nitrite content
Vydáno: 1976-07-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
BS ISO 13493:2021
Meat and meat products. Determination of chloramphenicol content. Reference method
Meat and meat products. Determination of chloramphenicol content. Reference method
Vydáno: 2021-09-02
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
23/30479739 DC
BS EN 18033 Food authenticity. Quantitation of equine DNA relative to mammalian DNA in raw beef (meat)
BS EN 18033 Food authenticity. Quantitation of equine DNA relative to mammalian DNA in raw beef (meat)
Vydáno: 2023-11-09
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
620 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
620 Kč
24/30484178 DC
BS EN 18057 Food authenticity - Quantitation of roe deer DNA relative to mammalian DNA in meat and meat products
BS EN 18057 Food authenticity - Quantitation of roe deer DNA relative to mammalian DNA in meat and meat products
Vydáno: 2024-02-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
620 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
620 Kč