Cena s DPH / bez DPH
67.140.10 Čaj
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
BS ISO 3103:2019
Tea. Preparation of liquor for use in sensory tests
Tea. Preparation of liquor for use in sensory tests
Vydáno: 2023-09-21
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
24/30477171 DC
BS ISO 18449 Green tea - Vocabulary
BS ISO 18449 Green tea - Vocabulary
Vydáno: 2024-08-13
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
620 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
620 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
BS ISO 18449:2021
Green tea. Vocabulary
Green tea. Vocabulary
Vydáno: 2021-05-26
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS 7804-2:1999
Tea sacks Performance specification for sacks for palletized and containerized transport of tea
Tea sacks Performance specification for sacks for palletized and containerized transport of tea
Vydáno: 1999-06-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS ISO 18447:2021
Tea. Determination of theaflavins in black tea. Method using high performance liquid chromatography
Tea. Determination of theaflavins in black tea. Method using high performance liquid chromatography
Vydáno: 2021-09-09
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
BS 5987:1980
Methods for sampling tea
Methods for sampling tea
Vydáno: 1980-08-29
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
BS ISO 3720:2011
Black tea. Definition and basic requirements
Black tea. Definition and basic requirements
Vydáno: 2011-05-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
BS 6049-1:1981
Methods of test for tea Preparation of ground sample of known dry matter content
Methods of test for tea Preparation of ground sample of known dry matter content
Vydáno: 1980-12-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč