Cena s DPH / bez DPH
67.200.10 Živočišné a rostlinné tuky a oleje.
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS ISO 5132:2024
Animal and vegetable fats and oils — High-performance liquid chromatography (HPLC) analysis of phenolic antioxidants
Animal and vegetable fats and oils — High-performance liquid chromatography (HPLC) analysis of phenolic antioxidants
Vydáno: 2024-10-25
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
5640 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5640 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6660 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6660 Kč
BS EN ISO 12872:2022 - TC
Tracked Changes. Olive oils and olive-pomace oils. Determination of the 2-glyceryl monopalmitate content
Tracked Changes. Olive oils and olive-pomace oils. Determination of the 2-glyceryl monopalmitate content
Vydáno: 2022-11-01
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9240 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9240 Kč
BS ISO 24363:2023
Determination of fatty acid methyl esters (cis and trans) and squalene in olive oil and other vegetable oils by gas chromatography
Determination of fatty acid methyl esters (cis and trans) and squalene in olive oil and other vegetable oils by gas chromatography
Vydáno: 2023-03-07
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS EN ISO 6883:2017
Animal and vegetable fats and oils. Determination of conventional mass per volume (litre weight in air)
Animal and vegetable fats and oils. Determination of conventional mass per volume (litre weight in air)
Vydáno: 2017-02-28
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS EN 14106:2003
Fat and oil derivatives. Fatty acid methyl esters (FAME). Determination of free glycerol content
Fat and oil derivatives. Fatty acid methyl esters (FAME). Determination of free glycerol content
Vydáno: 2003-05-14
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
BS EN ISO 17932:2011
Palm oil. Determination of the deterioration of bleachability index (DOBI) and carotene content
Palm oil. Determination of the deterioration of bleachability index (DOBI) and carotene content
Vydáno: 2011-09-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
DD ISO/TS 23647:2010
Vegetable fats and oils. Determination of wax content by gas chromatography
Vegetable fats and oils. Determination of wax content by gas chromatography
Vydáno: 2010-10-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
BS EN ISO 9832:2003
Animal and vegetable fats and oils. Determination of residual technical hexane content
Animal and vegetable fats and oils. Determination of residual technical hexane content
Vydáno: 2003-08-06
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS EN ISO 29822:2014
Vegetable fats and oils. Isomeric diacylglycerols. Determination of relative amounts of 1,2- and 1,3-diacylglycerols
Vegetable fats and oils. Isomeric diacylglycerols. Determination of relative amounts of 1,2- and 1,3-diacylglycerols
Vydáno: 2014-04-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč