Cena s DPH / bez DPH
67.240 Senzorická analýza
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
BS EN ISO 8589:2010+A1:2014
Sensory analysis. General guidance for the design of test rooms
Sensory analysis. General guidance for the design of test rooms
Vydáno: 2014-12-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
BS EN ISO 13299:2016 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. General guidance for establishing a sensory profile
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. General guidance for establishing a sensory profile
Vydáno: 2020-02-26
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
13330 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
13330 Kč
BS ISO 16820:2019
Sensory analysis. Methodology. Sequential analysis
Sensory analysis. Methodology. Sequential analysis
Vydáno: 2019-10-09
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS ISO 29842:2024 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. Balanced incomplete block designs
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. Balanced incomplete block designs
Vydáno: 2024-07-08
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9548 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9548 Kč
BS ISO 16657:2023
Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Vydáno: 2023-06-12
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
BS ISO 16657:2023 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Tracked Changes. Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Vydáno: 2023-06-16
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
5828 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5828 Kč
BS EN ISO 8586:2023 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Selection and training of sensory assessors
Tracked Changes. Sensory analysis. Selection and training of sensory assessors
Vydáno: 2023-05-17
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
12586 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
12586 Kč
BS EN ISO 13299:2016
Sensory analysis. Methodology. General guidance for establishing a sensory profile
Sensory analysis. Methodology. General guidance for establishing a sensory profile
Vydáno: 2016-04-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9486 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9486 Kč
BS ISO 13302:2003
Sensory analysis. Methods for assessing modifications to the flavour of foodstuffs due to packaging
Sensory analysis. Methods for assessing modifications to the flavour of foodstuffs due to packaging
Vydáno: 2003-08-21
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7998 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7998 Kč
BS ISO 20613:2019
Sensory analysis. General guidance for the application of sensory analysis in quality control
Sensory analysis. General guidance for the application of sensory analysis in quality control
Vydáno: 2019-03-01
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS ISO 13300-2:2006
Sensory analysis. General guidance for the staff of a sensory evaluation laboratory Recruitment and training of panel leaders
Sensory analysis. General guidance for the staff of a sensory evaluation laboratory Recruitment and training of panel leaders
Vydáno: 2006-12-29
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč