Cena s DPH / bez DPH
67.240 Senzorická analýza
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7564 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7564 Kč
BS EN ISO 11136:2017+A1:2020
Sensory analysis. Methodology. General guidance for conducting hedonic tests with consumers in a controlled area
Sensory analysis. Methodology. General guidance for conducting hedonic tests with consumers in a controlled area
Vydáno: 2020-10-21
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8990 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8990 Kč
BS ISO 11056:2021 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. Magnitude estimation method
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. Magnitude estimation method
Vydáno: 2021-10-07
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
10602 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
10602 Kč
BS ISO 11036:2020
Sensory analysis. Methodology. Texture profile
Sensory analysis. Methodology. Texture profile
Vydáno: 2020-06-01
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
BS ISO 4121:2003
Sensory analysis. Guidelines for the use of quantitative response scales
Sensory analysis. Guidelines for the use of quantitative response scales
Vydáno: 2003-11-26
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4650 Kč
BS ISO 22308-1:2021
Cork bark selected as bottling product Sensory evaluation. Methodology for sensory evaluation by soaking
Cork bark selected as bottling product Sensory evaluation. Methodology for sensory evaluation by soaking
Vydáno: 2021-03-17
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
BS ISO 22935-2:2023
Milk and milk products. Sensory analysis Methods for sensory evaluation
Milk and milk products. Sensory analysis Methods for sensory evaluation
Vydáno: 2023-04-20
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7564 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7564 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6448 Kč
BS EN ISO 13299:2016
Sensory analysis. Methodology. General guidance for establishing a sensory profile
Sensory analysis. Methodology. General guidance for establishing a sensory profile
Vydáno: 2016-04-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8990 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8990 Kč
BS ISO 13302:2003
Sensory analysis. Methods for assessing modifications to the flavour of foodstuffs due to packaging
Sensory analysis. Methods for assessing modifications to the flavour of foodstuffs due to packaging
Vydáno: 2003-08-21
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7564 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7564 Kč
BS ISO 6658:2017 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. General guidance
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. General guidance
Vydáno: 2020-02-26
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
10602 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
10602 Kč