Cena s DPH / bez DPH
67.240 Senzorická analýza
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
47 results
První stranaPředchozí strana1234BS ISO 16657:2023 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Tracked Changes. Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Vydáno: 2023-06-16
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
5828 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5828 Kč
BS ISO 16657:2023
Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Sensory analysis. Apparatus. Olive oil tasting glass
Vydáno: 2023-06-12
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
BS ISO 29842:2024 - TC
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. Balanced incomplete block designs
Tracked Changes. Sensory analysis. Methodology. Balanced incomplete block designs
Vydáno: 2024-07-08
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9548 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9548 Kč
BS EN ISO 10399:2018
Sensory analysis. Methodology. Duo-trio test
Sensory analysis. Methodology. Duo-trio test
Vydáno: 2018-03-02
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9548 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9548 Kč
BS EN ISO 4120:2021
Sensory analysis. Methodology. Triangle test
Sensory analysis. Methodology. Triangle test
Vydáno: 2021-03-23
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
BS 4585-7:1989
Methods of test for spices and condiments Determination of Scoville index of chillies
Methods of test for spices and condiments Determination of Scoville index of chillies
Vydáno: 1989-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4154 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4154 Kč
BS EN ISO 11132:2021
Sensory analysis. Methodology. Guidelines for the measurement of the performance of a quantitative descriptive sensory panel
Sensory analysis. Methodology. Guidelines for the measurement of the performance of a quantitative descriptive sensory panel
Vydáno: 2021-09-24
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6820 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6820 Kč
BS ISO 16779:2015
Sensory analysis. Assessment (determination and verification) of the shelf life of foodstuffs
Sensory analysis. Assessment (determination and verification) of the shelf life of foodstuffs
Vydáno: 2015-08-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
BS ISO 8588:2017
Sensory analysis. Methodology. "A". "not A" test
Sensory analysis. Methodology. "A". "not A" test
Vydáno: 2017-07-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8990 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8990 Kč
47 Výsledky
První stranaPředchozí strana1234