Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 10399
Senzorická analýza - Metodologie - Zkouška duo-trio
Senzorická analýza - Metodologie - Zkouška duo-trio
Vydáno: 01.08.2018
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 14176
Potraviny - Stanovení kyseliny domoové v syrových měkkýších, v syrových rybách a ve vařených slávkách metodou RP-HPLC s UV detekcí
Potraviny - Stanovení kyseliny domoové v syrových měkkýších, v syrových rybách a ve vařených slávkách metodou RP-HPLC s UV detekcí
Vydáno: 01.07.2017
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0001
Tabulky pro přepočty a korekce pro zkušební metody podle ČSN 56 0240 a ČSN 56 0246
Tabulky pro přepočty a korekce pro zkušební metody podle ČSN 56 0240 a ČSN 56 0246
Vydáno: 01.04.1965
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN 56 0084
Potravinářské výrobky. Stanovení celkového počtu mezofilních aerobních a fakultativně anaerobních mikroorganismů kultivací v tekutých půdách
Potravinářské výrobky. Stanovení celkového počtu mezofilních aerobních a fakultativně anaerobních mikroorganismů kultivací v tekutých půdách
Vydáno: 01.01.1987
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0090
Potravinářské výrobky. Průkaz botulinických toxinů a Clostridium botulinum
Potravinářské výrobky. Průkaz botulinických toxinů a Clostridium botulinum
Vydáno: 01.10.1987
Česky Tisk
Skladem
325 Kč
Česky Tisk
Skladem
86 Kč