Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN 15637
Potraviny rostlinného původu - Stanovení reziduí pesticidů pomocí LC-MS/MS po methanolové extrakci a přečištění na křemelině
Potraviny rostlinného původu - Stanovení reziduí pesticidů pomocí LC-MS/MS po methanolové extrakci a přečištění na křemelině
Vydáno: 01.04.2009
Anglicky Tisk
Skladem
550 Kč
ČSN ISO 5496
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Vydáno: 01.09.2009
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 12823-1
Potraviny - Stanovení vitaminu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 1: Stanovení all-E-retinolu a 13-Z-retinolu
Potraviny - Stanovení vitaminu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 1: Stanovení all-E-retinolu a 13-Z-retinolu
Vydáno: 01.12.2014
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 11133
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Vydáno: 01.12.2014
Česky Tisk
Skladem
850 Kč
ČSN EN ISO 5492 Změna A1
Senzorická analýza - Slovník
Senzorická analýza - Slovník
Vydáno: 01.08.2017
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN ISO 1871
Potraviny a krmiva - Obecné pokyny pro stanovení dusíku metodou podle Kjeldahla
Potraviny a krmiva - Obecné pokyny pro stanovení dusíku metodou podle Kjeldahla
Vydáno: 01.09.2010
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 14177
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Vydáno: 01.01.2013
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 14132
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v ječmeni a pražené kávě - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v ječmeni a pražené kávě - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Vydáno: 01.01.2013
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN ISO 8587
Senzorická analýza - Metodologie - Pořadová zkouška
Senzorická analýza - Metodologie - Pořadová zkouška
Vydáno: 01.10.2008
Česky Tisk
Skladem
315 Kč