Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN ISO 8587
Senzorická analýza - Metodologie - Pořadová zkouška
Senzorická analýza - Metodologie - Pořadová zkouška
Vydáno: 01.10.2008
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 15637
Potraviny rostlinného původu - Stanovení reziduí pesticidů pomocí LC-MS/MS po methanolové extrakci a přečištění na křemelině
Potraviny rostlinného původu - Stanovení reziduí pesticidů pomocí LC-MS/MS po methanolové extrakci a přečištění na křemelině
Vydáno: 01.04.2009
Anglicky Tisk
Skladem
550 Kč
ČSN ISO 5496
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Vydáno: 01.09.2009
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 1377 +AC
Potraviny - Stanovení acesulfanu K ve stolních sladidlech - Spektrometrická metoda
Potraviny - Stanovení acesulfanu K ve stolních sladidlech - Spektrometrická metoda
Vydáno: 01.11.1997
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 13784
Potraviny - Detekce ozářených potravin DNA Comet analýzou - Screeningová metoda
Potraviny - Detekce ozářených potravin DNA Comet analýzou - Screeningová metoda
Vydáno: 01.07.2002
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 14084
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, zinku, mědi a železa atomovou absorpční spektrometrií (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, zinku, mědi a železa atomovou absorpční spektrometrií (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Vydáno: 01.10.2003
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 12857
Potraviny - Stanovení cyklamátu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení cyklamátu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.05.2000
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 13191-1
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 1: Stanovení celkového obsahu bromidů jako anorganických bromidů
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 1: Stanovení celkového obsahu bromidů jako anorganických bromidů
Vydáno: 01.12.2001
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 1528-4
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 4: Stanovení, konfirmační zkoušky, různé
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 4: Stanovení, konfirmační zkoušky, různé
Vydáno: 01.02.1998
Česky Tisk
Skladem
211 Kč