Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN ISO 11133 Oprava 1
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Vydáno: 01.02.2015
Česky Tisk
Skladem
0 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 13804
Potraviny - Stanovení prvků v různém oxidačním stupni - Obecné a specifické požadavky
Potraviny - Stanovení prvků v různém oxidačním stupni - Obecné a specifické požadavky
Vydáno: 01.08.2013
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0097
Potraviny - Stanovení poškozených zrn v luštěninách určených pro přímou spotřebu a stanovení zrnitosti
Potraviny - Stanovení poškozených zrn v luštěninách určených pro přímou spotřebu a stanovení zrnitosti
Vydáno: 01.12.2009
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
550 Kč
ČSN P CEN/TS 17083
Potraviny - Stanovení akrylamidu v potravinách a kávě plynovou chromatografií s hmotnostně spektrometrickou detekcí (GC-MS)
Potraviny - Stanovení akrylamidu v potravinách a kávě plynovou chromatografií s hmotnostně spektrometrickou detekcí (GC-MS)
Vydáno: 01.12.2017
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN 1788
Potraviny - Termoluminiscenční detekce ozářených potravin, ze kterých mohou být izolovány křemičité minerály
Potraviny - Termoluminiscenční detekce ozářených potravin, ze kterých mohou být izolovány křemičité minerály
Vydáno: 01.08.2002
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN ISO 11035
Senzorická analýza - Identifikace a výběr deskriptorů pro stanovení senzorického profilu pomocí mnohorozměrového přístupu
Senzorická analýza - Identifikace a výběr deskriptorů pro stanovení senzorického profilu pomocí mnohorozměrového přístupu
Vydáno: 01.12.2002
Česky Tisk
Skladem
325 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN EN 12014-2
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Vydáno: 01.08.2018
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč