Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN ISO 16140-5
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 5: Protokol pro faktoriální mezilaboratorní validaci nechráněných metod
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 5: Protokol pro faktoriální mezilaboratorní validaci nechráněných metod
Vydáno: 01.01.2021
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN 17644
Potraviny - Detekce potravinových alergenů metodami kapalinové chromatografie-hmotnostní spektrometrie (LC-MS) - Obecné zásady
Potraviny - Detekce potravinových alergenů metodami kapalinové chromatografie-hmotnostní spektrometrie (LC-MS) - Obecné zásady
Vydáno: 01.12.2022
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN 1528-3
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 3: Metody přečišťování
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 3: Metody přečišťování
Vydáno: 01.02.1998
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN 56 0000
Základní potravinářské názvosloví
Základní potravinářské názvosloví
Vydáno: 01.07.1969
Česky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN 56 0051
Stanovení niacinu (kyseliny nikotinové)
Stanovení niacinu (kyseliny nikotinové)
Vydáno: 01.09.1988
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
850 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
550 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 12822
Potraviny - Stanovení vitaminu E metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Měření alfa-, beta-, gama- a delta-tokoferolu
Potraviny - Stanovení vitaminu E metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Měření alfa-, beta-, gama- a delta-tokoferolu
Vydáno: 01.01.2015
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 3972 Oprava 1
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti
Vydáno: 01.08.2013
Česky Tisk
Skladem
0 Kč