Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN ISO 10399
Senzorická analýza - Metodologie - Zkouška duo-trio
Senzorická analýza - Metodologie - Zkouška duo-trio
Vydáno: 01.08.2018
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN EN 14164
Potraviny - Stanovení vitaminu B6 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení vitaminu B6 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.11.2014
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 14152
Potraviny - Stanovení vitaminu B2 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení vitaminu B2 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.01.2015
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 13805
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Tlakový rozklad
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Tlakový rozklad
Vydáno: 01.04.2015
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 14148
Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC
Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC
Vydáno: 01.01.2004
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 1784
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza uhlovodíků metodou plynové chromatografie
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza uhlovodíků metodou plynové chromatografie
Vydáno: 01.09.2004
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 1528-1
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 1: Všeobecně
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 1: Všeobecně
Vydáno: 01.02.1998
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 1786
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících kosti - Metoda ESR spectroscopy
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících kosti - Metoda ESR spectroscopy
Vydáno: 01.04.1998
Anglicky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 12014-5
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 5: Enzymatické stanovení obsahu dusičnanů v kojenecké a dětské výživě se zeleninou
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 5: Enzymatické stanovení obsahu dusičnanů v kojenecké a dětské výživě se zeleninou
Vydáno: 01.08.1998
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 12823-2
Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 2: Stanovení beta-karotenu
Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 2: Stanovení beta-karotenu
Vydáno: 01.10.2002
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 11036
Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury
Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury
Vydáno: 01.12.2020
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč