Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN 56 0095
Potravinářské výrobky. Stanovení počtu slizotvorných bakterií rodu Leuconostoc
Potravinářské výrobky. Stanovení počtu slizotvorných bakterií rodu Leuconostoc
Vydáno: 01.01.1989
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN 12823-1
Potraviny - Stanovení vitaminu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 1: Stanovení all-E-retinolu a 13-Z-retinolu
Potraviny - Stanovení vitaminu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 1: Stanovení all-E-retinolu a 13-Z-retinolu
Vydáno: 01.12.2014
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 11133
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Vydáno: 01.12.2014
Česky Tisk
Skladem
850 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN 14177
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Vydáno: 01.01.2013
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 14132
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v ječmeni a pražené kávě - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v ječmeni a pražené kávě - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Vydáno: 01.01.2013
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 16943
Potraviny - Stanovení vápníku, mědi, železa, hořčíku, manganu, fosforu, draslíku, sodíku, síry a zinku metodou ICP-OES
Potraviny - Stanovení vápníku, mědi, železa, hořčíku, manganu, fosforu, draslíku, sodíku, síry a zinku metodou ICP-OES
Vydáno: 01.11.2017
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 14084
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, zinku, mědi a železa atomovou absorpční spektrometrií (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, zinku, mědi a železa atomovou absorpční spektrometrií (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Vydáno: 01.10.2003
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 12857
Potraviny - Stanovení cyklamátu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení cyklamátu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.05.2000
Česky Tisk
Skladem
211 Kč