Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN ISO 13299
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu
Vydáno: 01.02.2018
Česky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN 16852
Potraviny - Stanovení ethyl-karbamátu v lihovinách z peckovin, lihovinách z výlisků peckovin a dalších lihovinách - Metoda GC-MS
Potraviny - Stanovení ethyl-karbamátu v lihovinách z peckovin, lihovinách z výlisků peckovin a dalších lihovinách - Metoda GC-MS
Vydáno: 01.11.2017
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 11133 Změna A1
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Vydáno: 01.10.2018
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN ISO 11133 Změna A2
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Vydáno: 01.12.2020
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 14122
Potraviny - Stanovení vitaminu B1 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení vitaminu B1 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.01.2015
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 16140-1
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 1: Slovník
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 1: Slovník
Vydáno: 01.02.2017
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč