Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 12396-1
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení rezidui dithiokarbamátu a thiuram disulfidu - Část 1: Spektrofotometrická metoda
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení rezidui dithiokarbamátu a thiuram disulfidu - Část 1: Spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.05.1999
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 12396-2
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení rezidui dithiokarbamátu a thiuram disulfidu - Část 2: Metoda plynové chromatografie
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení rezidui dithiokarbamátu a thiuram disulfidu - Část 2: Metoda plynové chromatografie
Vydáno: 01.05.1999
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 13783
Potraviny - Detekce ozářených potravin kombinací techniky epifluorescenčního filtru a celkového počtu aerobních mikroorganismů - Screeningová metoda
Potraviny - Detekce ozářených potravin kombinací techniky epifluorescenčního filtru a celkového počtu aerobních mikroorganismů - Screeningová metoda
Vydáno: 01.07.2002
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 13806
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu
Vydáno: 01.02.2003
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 12014-1 Změna A1
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 1: Všeobecné požadavky
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 1: Všeobecné požadavky
Vydáno: 01.09.2000
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN EN ISO 4120
Senzorická analýza - Metodologie - Trojúhelníková zkouška
Senzorická analýza - Metodologie - Trojúhelníková zkouška
Vydáno: 01.05.2022
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
86 Kč