Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN ISO 3972 Oprava 1
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti
Vydáno: 01.08.2013
Česky Tisk
Skladem
0 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 14133
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vínu a pivu - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vínu a pivu - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Vydáno: 01.01.2013
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 16104
Údaje o potravinách - Struktura a formát výměny
Údaje o potravinách - Struktura a formát výměny
Vydáno: 01.06.2013
Anglicky Tisk
Skladem
650 Kč
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN ISO 4120
Senzorická analýza - Metodologie - Trojúhelníková zkouška
Senzorická analýza - Metodologie - Trojúhelníková zkouška
Vydáno: 01.05.2022
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 8589 Změna Z1
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro uspořádání senzorického pracoviště
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro uspořádání senzorického pracoviště
Vydáno: 01.04.2010
Česky Tisk
Skladem
31 Kč
ČSN EN ISO 5492 Změna A1
Senzorická analýza - Slovník
Senzorická analýza - Slovník
Vydáno: 01.05.2021
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN ISO 4831
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu koliformních bakterií - Technika nejvýše pravděpodobného počtu
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu koliformních bakterií - Technika nejvýše pravděpodobného počtu
Vydáno: 01.08.2010
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 4832
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koliformních bakterií - Technika počítání kolonií
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koliformních bakterií - Technika počítání kolonií
Vydáno: 01.09.2010
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč