Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN 1378 +AC
Potraviny - Stanovení aspartamu ve stolních sladidlech - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení aspartamu ve stolních sladidlech - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.11.1997
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 13783
Potraviny - Detekce ozářených potravin kombinací techniky epifluorescenčního filtru a celkového počtu aerobních mikroorganismů - Screeningová metoda
Potraviny - Detekce ozářených potravin kombinací techniky epifluorescenčního filtru a celkového počtu aerobních mikroorganismů - Screeningová metoda
Vydáno: 01.07.2002
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 13784
Potraviny - Detekce ozářených potravin DNA Comet analýzou - Screeningová metoda
Potraviny - Detekce ozářených potravin DNA Comet analýzou - Screeningová metoda
Vydáno: 01.07.2002
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 1379 +AC
Potraviny - Stanovení cyklamátu a sacharinu v tekutých stolních sladidlech - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení cyklamátu a sacharinu v tekutých stolních sladidlech - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.11.1997
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 13804
Potraviny - Stanovení prvků v různém oxidačním stupni - Obecné a specifické požadavky
Potraviny - Stanovení prvků v různém oxidačním stupni - Obecné a specifické požadavky
Vydáno: 01.08.2013
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 13805
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Tlakový rozklad
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Tlakový rozklad
Vydáno: 01.04.2015
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 13806
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu
Vydáno: 01.02.2003
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 14084
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, zinku, mědi a železa atomovou absorpční spektrometrií (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, zinku, mědi a železa atomovou absorpční spektrometrií (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Vydáno: 01.10.2003
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 14122
Potraviny - Stanovení vitaminu B1 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení vitaminu B1 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.01.2015
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 14132
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v ječmeni a pražené kávě - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v ječmeni a pražené kávě - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Vydáno: 01.01.2013
Česky Tisk
Skladem
211 Kč