Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN 16852
Potraviny - Stanovení ethyl-karbamátu v lihovinách z peckovin, lihovinách z výlisků peckovin a dalších lihovinách - Metoda GC-MS
Potraviny - Stanovení ethyl-karbamátu v lihovinách z peckovin, lihovinách z výlisků peckovin a dalších lihovinách - Metoda GC-MS
Vydáno: 01.11.2017
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN 12393-2
Potraviny rostlinného původu - Multireziduální metody pro stanovení reziduí pesticidů plynovou chromatografií - Část 2: Metody extrakce a přečištění
Potraviny rostlinného původu - Multireziduální metody pro stanovení reziduí pesticidů plynovou chromatografií - Část 2: Metody extrakce a přečištění
Vydáno: 01.05.2014
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
850 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 11056
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda odhadu magnitudy
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda odhadu magnitudy
Vydáno: 01.07.2022
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN 13708
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících krystalický cukr metodou ESR spektroskopie
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících krystalický cukr metodou ESR spektroskopie
Vydáno: 01.09.2022
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 23418
Mikrobiologie potravinového řetězce - Sekvenování celého genomu pro typizaci a genomickou charakterizaci bakterií - Obecné požadavky a návod
Mikrobiologie potravinového řetězce - Sekvenování celého genomu pro typizaci a genomickou charakterizaci bakterií - Obecné požadavky a návod
Vydáno: 01.12.2022
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN ISO 16140-4 Změna A1
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody
Vydáno: 01.02.2025
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 11036
Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury
Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury
Vydáno: 01.12.2020
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč