Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN 13804
Potraviny - Stanovení prvků v různém oxidačním stupni - Obecné a specifické požadavky
Potraviny - Stanovení prvků v různém oxidačním stupni - Obecné a specifické požadavky
Vydáno: 01.08.2013
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 14352
Potraviny - Stanovení fumonisinů B1 a B2 v potravinách na bázi kukuřice - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Potraviny - Stanovení fumonisinů B1 a B2 v potravinách na bázi kukuřice - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Vydáno: 01.12.2004
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 17644
Potraviny - Detekce potravinových alergenů metodami kapalinové chromatografie-hmotnostní spektrometrie (LC-MS) - Obecné zásady
Potraviny - Detekce potravinových alergenů metodami kapalinové chromatografie-hmotnostní spektrometrie (LC-MS) - Obecné zásady
Vydáno: 01.12.2022
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN 1528-1
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 1: Všeobecně
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 1: Všeobecně
Vydáno: 01.02.1998
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 1786
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících kosti - Metoda ESR spectroscopy
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících kosti - Metoda ESR spectroscopy
Vydáno: 01.04.1998
Anglicky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 12014-5
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 5: Enzymatické stanovení obsahu dusičnanů v kojenecké a dětské výživě se zeleninou
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 5: Enzymatické stanovení obsahu dusičnanů v kojenecké a dětské výživě se zeleninou
Vydáno: 01.08.1998
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 12823-2
Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 2: Stanovení beta-karotenu
Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 2: Stanovení beta-karotenu
Vydáno: 01.10.2002
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 14148
Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC
Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC
Vydáno: 01.01.2004
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 1784
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza uhlovodíků metodou plynové chromatografie
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza uhlovodíků metodou plynové chromatografie
Vydáno: 01.09.2004
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 5492
Senzorická analýza - Slovník
Senzorická analýza - Slovník
Vydáno: 01.12.2009
Česky Tisk
Skladem
495 Kč