Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN 13806
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu
Vydáno: 01.02.2003
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN ISO 4120
Senzorická analýza - Metodologie - Trojúhelníková zkouška
Senzorická analýza - Metodologie - Trojúhelníková zkouška
Vydáno: 01.05.2022
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN P CEN/TS 17303
Potraviny - DNA barcoding - druhová identifikace ryb a rybích výrobků pomocí genových segmentů mitochondriální cytochrom b a cytochrom c oxidázy
Potraviny - DNA barcoding - druhová identifikace ryb a rybích výrobků pomocí genových segmentů mitochondriální cytochrom b a cytochrom c oxidázy
Vydáno: 01.10.2019
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN ISO 8589
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro uspořádání senzorického pracoviště
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro uspořádání senzorického pracoviště
Vydáno: 01.09.2008
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 13191-2
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 2: Stanovení anorganických bromidů
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 2: Stanovení anorganických bromidů
Vydáno: 01.12.2001
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 12856
Potraviny - Stanovení acesulfamu-K, aspartamu a sacharinu - Stanovení pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení acesulfamu-K, aspartamu a sacharinu - Stanovení pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.05.2000
Česky Tisk
Skladem
315 Kč