Cena s DPH / bez DPH
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN ISO 10272-1
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Campylobacter - Část 1: Metoda průkazu
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Campylobacter - Část 1: Metoda průkazu
Vydáno: 01.12.2019
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN 56 0116-7
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla
Vydáno: 01.07.1995
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN ISO 11289
Tepelně opracované poživatiny v hermeticky uzavřených obalech. Stanovení pH
Tepelně opracované poživatiny v hermeticky uzavřených obalech. Stanovení pH
Vydáno: 01.11.1995
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0115
Metody zkoušení těstovin
Metody zkoušení těstovin
Vydáno: 01.08.1971
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0130 Změna 1
Metody zkoušení cukrářských výrobků
Metody zkoušení cukrářských výrobků
Vydáno: 01.09.1995
Česky Tisk
Skladem
31 Kč
ČSN 56 0130
Metody zkoušení cukrářských výrobků
Metody zkoušení cukrářských výrobků
Vydáno: 01.04.1971
Česky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN 56 0140
Metody zkoušení zmrzlin
Metody zkoušení zmrzlin
Vydáno: 01.03.1971
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN 56 0160-8
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení barvy
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení barvy
Vydáno: 01.07.1987
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0176-10
Metody zkoušení škrobu. Stanovení tuku
Metody zkoušení škrobu. Stanovení tuku
Vydáno: 01.09.1984
Česky Tisk
Skladem
66 Kč