Cena s DPH / bez DPH
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN 56 0187-1
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 1: Základní metody zkoušení sladu
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 1: Základní metody zkoušení sladu
Vydáno: 01.01.2011
Česky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN 56 0187-2
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 2: Ostatní metody zkoušení sladu
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 2: Ostatní metody zkoušení sladu
Vydáno: 01.12.2011
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0187-3
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 3: Zkoušení sladových výtažků
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 3: Zkoušení sladových výtažků
Vydáno: 01.12.2011
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN 56 0187-4
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 4: Stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků metodou SFA
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 4: Stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků metodou SFA
Vydáno: 01.12.2012
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0188
Metody zkoušení droždí
Metody zkoušení droždí
Vydáno: 01.01.1977
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0198
Metody zkoušení vonných a chuťových látek
Metody zkoušení vonných a chuťových látek
Vydáno: 01.03.1966
Česky Tisk
Skladem
325 Kč
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 14569
Potraviny - Mikrobiologická metoda skríningu ozáření potravin založená na paralelně provedených testech LAL a GNB
Potraviny - Mikrobiologická metoda skríningu ozáření potravin založená na paralelně provedených testech LAL a GNB
Vydáno: 01.04.2005
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 16858
Potraviny - Stanovení melaminu a kyseliny kyanurové v potravinách metodou kapalinové chromatografie a tandemové hmotnostní spektrometrie (LC-MS/MS)
Potraviny - Stanovení melaminu a kyseliny kyanurové v potravinách metodou kapalinové chromatografie a tandemové hmotnostní spektrometrie (LC-MS/MS)
Vydáno: 01.12.2017
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN EN 16923
Potraviny - Stanovení T-2 a HT-2 toxinu v obilovinách a výrobcích z obilovin pro kojence a malé děti metodou HPLC-MS/MS po SPE přečištění
Potraviny - Stanovení T-2 a HT-2 toxinu v obilovinách a výrobcích z obilovin pro kojence a malé děti metodou HPLC-MS/MS po SPE přečištění
Vydáno: 01.05.2023
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN EN 16924
Potraviny - Stanovení zearalenonu v jedlých rostlinných olejích metodou LC-FLD nebo LC-MS/MS
Potraviny - Stanovení zearalenonu v jedlých rostlinných olejích metodou LC-FLD nebo LC-MS/MS
Vydáno: 01.11.2018
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN EN 17250
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč