Cena s DPH / bez DPH
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN P CEN/TS 15606
Potraviny - Stanovení acesulfamu K, aspartamu, neohesperidinu dihydrochalconu a sacharinu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení acesulfamu K, aspartamu, neohesperidinu dihydrochalconu a sacharinu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.03.2010
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN 16618
Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS)
Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS)
Vydáno: 01.12.2015
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 22964
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Cronobacter
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Cronobacter
Vydáno: 01.05.2020
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
650 Kč
ČSN EN 15633-1
Potraviny - Detekce potravinových alergenů imunologickými metodami - Část 1: Obecné zásady
Potraviny - Detekce potravinových alergenů imunologickými metodami - Část 1: Obecné zásady
Vydáno: 01.04.2020
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 11136
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Vydáno: 01.12.2017
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 5497
Senzorická analýza - Metodologie - Pokyny pro přípravu vzorků, pro které není vhodné použít přímou senzorickou analýzu
Senzorická analýza - Metodologie - Pokyny pro přípravu vzorků, pro které není vhodné použít přímou senzorickou analýzu
Vydáno: 01.02.2012
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč