Cena s DPH / bez DPH
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 29842 Změna Amd. 1
Senzorická analýza - Metodologie - Návrhy vyváženého nekompletního bloku
Senzorická analýza - Metodologie - Návrhy vyváženého nekompletního bloku
Vydáno: 01.10.2015
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN EN 16155
Potraviny - Stanovení sukralózy - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení sukralózy - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.12.2012
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN P CEN/TS 16233-1
Potraviny - Metoda HPLC pro stanovení xantofylů v rybím mase - Část 1: Stanovení astaxantinu a kantaxantinu
Potraviny - Metoda HPLC pro stanovení xantofylů v rybím mase - Část 1: Stanovení astaxantinu a kantaxantinu
Vydáno: 01.05.2013
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 16820
Senzorická analýza - Metodologie - Sekvenční analýza
Senzorická analýza - Metodologie - Sekvenční analýza
Vydáno: 01.01.2022
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 20836
Mikrobiologie potravinového řetězce - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu mikroorganismů - Zkoušení teplotní výkonnosti termocyklérů
Mikrobiologie potravinového řetězce - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu mikroorganismů - Zkoušení teplotní výkonnosti termocyklérů
Vydáno: 01.06.2022
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN ISO 18593
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů
Vydáno: 01.05.2019
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 22117
Mikrobiologie potravinového řetězce - Specifické požadavky a návod pro zkoušení způsobilosti mezilaboratorním porovnáváním
Mikrobiologie potravinového řetězce - Specifické požadavky a návod pro zkoušení způsobilosti mezilaboratorním porovnáváním
Vydáno: 01.11.2019
Česky Tisk
Skladem
405 Kč