Cena s DPH / bez DPH
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 15634-1
Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 1: Obecné zásady
Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 1: Obecné zásady
Vydáno: 01.04.2020
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 18787
Potraviny - Stanovení aktivity vody
Potraviny - Stanovení aktivity vody
Vydáno: 01.04.2022
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN ISO 11136 Změna A1
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Vydáno: 01.03.2021
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN EN 15765
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu
Vydáno: 01.06.2010
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 15505
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení sodíku a hořčíku pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení sodíku a hořčíku pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Vydáno: 01.09.2008
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 13300-2
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 2: Najímání a školení vedoucích panelů
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 2: Najímání a školení vedoucích panelů
Vydáno: 01.11.2011
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN P ISO/TS 11059
Mléko a mléčné výrobky - Metoda stanovení počtu bakterií rodu Pseudomonas
Mléko a mléčné výrobky - Metoda stanovení počtu bakterií rodu Pseudomonas
Vydáno: 01.12.2009
Česky Tisk
Skladem
211 Kč