Cena s DPH / bez DPH
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN ISO 13302
Senzorická analýza - Metody hodnocení vlivu obalového materiálu na chuť a vůni výrobku
Senzorická analýza - Metody hodnocení vlivu obalového materiálu na chuť a vůni výrobku
Vydáno: 01.11.2011
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 14166
Potraviny - Stanovení vitamínu B6 mikrobiologickou zkouškou
Potraviny - Stanovení vitamínu B6 mikrobiologickou zkouškou
Vydáno: 01.11.2009
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 11132
Senzorická analýza - Metodologie - Směrnice pro měření výkonu kvantitativního popisného senzorického panelu
Senzorická analýza - Metodologie - Směrnice pro měření výkonu kvantitativního popisného senzorického panelu
Vydáno: 01.03.2022
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 8553
Mléko - Stanovení počtu mikroorganismů - Plotnová technika očkování kličkou s inkubací při 30 °C
Mléko - Stanovení počtu mikroorganismů - Plotnová technika očkování kličkou s inkubací při 30 °C
Vydáno: 01.11.2007
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN P CEN/TS 16233-2
Potraviny - Metoda HPLC pro stanovení xantofylů v rybím mase - Část 2: Určení poměru enantiomerů astaxantinu
Potraviny - Metoda HPLC pro stanovení xantofylů v rybím mase - Část 2: Určení poměru enantiomerů astaxantinu
Vydáno: 01.05.2013
Česky Tisk
Skladem
211 Kč