Cena s DPH / bez DPH
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN P ISO/TS 26844
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení reziduí antimikrobních látek - Zkumavková difuzní zkouška
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení reziduí antimikrobních látek - Zkumavková difuzní zkouška
Vydáno: 01.09.2007
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN ISO 13300-1
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 1: Odpovědnosti pracovníků
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 1: Odpovědnosti pracovníků
Vydáno: 01.11.2011
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 16618
Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS)
Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS)
Vydáno: 01.12.2015
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN P CEN/TS 15606
Potraviny - Stanovení acesulfamu K, aspartamu, neohesperidinu dihydrochalconu a sacharinu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení acesulfamu K, aspartamu, neohesperidinu dihydrochalconu a sacharinu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.03.2010
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN 15607
Potraviny - Stanovení d-biotinu metodou HPLC
Potraviny - Stanovení d-biotinu metodou HPLC
Vydáno: 01.11.2009
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN ISO 22964
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Cronobacter
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Cronobacter
Vydáno: 01.05.2020
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
650 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč