Cena s DPH / bez DPH
5696 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
18 results
První stranaPředchozí strana12ČSN 56 9609
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace
Vydáno: 01.02.2008
Česky Tisk
Skladem
405 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN ISO 22003-1
Bezpečnost potravin - Část 1: Požadavky na orgány provádějící audit a certifikaci systémů managementu bezpečnosti potravin
Bezpečnost potravin - Část 1: Požadavky na orgány provádějící audit a certifikaci systémů managementu bezpečnosti potravin
Vydáno: 01.12.2023
Česky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN 56 9605
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Vydáno: 01.01.2007
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
405 Kč
18 Výsledky
První stranaPředchozí strana12