Cena s DPH / bez DPH
5696 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
19 results
První stranaPředchozí strana12ČSN EN ISO 23662
Definice a technická kritéria pro potraviny a složky potravin vhodné pro vegetariány nebo vegany a pro označování a tvrzení
Definice a technická kritéria pro potraviny a složky potravin vhodné pro vegetariány nebo vegany a pro označování a tvrzení
Vydáno: 01.07.2024
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 9604
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce
Vydáno: 01.04.2006
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 22000
Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Vydáno: 01.05.2019
Česky Tisk
Skladem
550 Kč
ČSN EN ISO 22005
Sledovatelnost v krmivovém a potravinovém řetězci - Obecné zásady a základní požadavky na návrh a uplatnění systému
Sledovatelnost v krmivovém a potravinovém řetězci - Obecné zásady a základní požadavky na návrh a uplatnění systému
Vydáno: 01.02.2008
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 22006
Systémy managementu kvality - Směrnice pro aplikaci ISO 9001:2008 na rostlinnou výrobu
Systémy managementu kvality - Směrnice pro aplikaci ISO 9001:2008 na rostlinnou výrobu
Vydáno: 01.01.2011
Česky Tisk
Skladem
850 Kč
ČSN 56 9606
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin
Vydáno: 01.01.2007
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
19 Výsledky
První stranaPředchozí strana12